Widok
ja rzucaam wiązanką po wyjsciu z koscioła ( rzucanie podwiazką jakies dziwne jest ) a oczepiny na weselu mogą byc juz tylko dlafacetów + taniec zwycieskiej pary ;)
na głowe zamiast welonu lepiej zywy kwiat, woalka na twarz albo jakis stroik z woalką ( jesli pasują do sukni)
na głowe zamiast welonu lepiej zywy kwiat, woalka na twarz albo jakis stroik z woalką ( jesli pasują do sukni)
a ja nieco zboczę z tematu... mam pytanie: jak motywujecie brak welonu?
ja nie ubieram welonu:
* bo się w nim sobie nie podobam,
* poza tym dla mnie welon jest symbolem czystości/dziewictwa, a do tego mi daleko ;)
* no i kolejny z argumentów, czuję się w nim jakbym wlokła za sobą kawałek firanki.... (mój welon ma 3 m)
babcia i prababcia załamują ręce, bo jak to do ślubu bez welonu!! mama też się krzywi, moje Szczęście woli mnie w welonie, ale nie naciska...
co do mamy to się dziwię, bo sama nie chciała ubierać welonu na swój ślub, ale dlatego że jej się nie podobał (ciocia przewiozła taki oryginalny jak na tamte czasu), ale uległa i ubrała, ja sie nie dam! :)
[/url]
[/url]
ja nie ubieram welonu:
* bo się w nim sobie nie podobam,
* poza tym dla mnie welon jest symbolem czystości/dziewictwa, a do tego mi daleko ;)
* no i kolejny z argumentów, czuję się w nim jakbym wlokła za sobą kawałek firanki.... (mój welon ma 3 m)
babcia i prababcia załamują ręce, bo jak to do ślubu bez welonu!! mama też się krzywi, moje Szczęście woli mnie w welonie, ale nie naciska...
co do mamy to się dziwię, bo sama nie chciała ubierać welonu na swój ślub, ale dlatego że jej się nie podobał (ciocia przewiozła taki oryginalny jak na tamte czasu), ale uległa i ubrała, ja sie nie dam! :)

tak, nie braliśmy tego pod uwagę, bo chcialiśmy się szybko pobrać, a żeby zarezerwować sale to trzeba dużo wcześniej załatwiać, a my zdecydowaliśmy się w marcu, więc już na ten rok, byłoby cieżko coś znaleźć, dlatego z góry ustailiśmy że wesela nie bedzie, a kasę przeznaczymy na wycieczkę do Egiptu, no chyba, ze zajdę w ciażę od razu, alebo jeszcze przed ślubem (o co będziemy się usilni starać od czerwca)
papilio1@op.pl
dokładnie, podasz bukiet jakiejś pannie w kółeczku, oczywiście mając zamknięte oczy :) też jakoś mi się nie widzi rzucanie podwiązką
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
ogladam różne zdjęcia panien młodych i czasem nawet mi się te welony podobaja. nie linczujcie jak powiem, ze powodem dla którego nie będę miała welonu jest po prostu fakt, że nie chce mieć rzeczywiście przypiętej firany do głowy. Oczywiście w gre nie wchodzą żadne przesądy, że welony są dla dziewic itp. to akurat mam ...gdzieś.
Aczkolwiek... nie wylkuczone, że porzyczę sobie welon do kilku fotek na seję plenerową. mały absurd, ale cóż.
Aczkolwiek... nie wylkuczone, że porzyczę sobie welon do kilku fotek na seję plenerową. mały absurd, ale cóż.
ja nie bede miec welonu i rzucam bukietem.
zrobie chyba dwa bukiety :jeden do rzucania a drugi dla mnie:)
ja mam krotkie wloski i wpiecie welonu nie jest dobrym pomyslem.
zrobie chyba dwa bukiety :jeden do rzucania a drugi dla mnie:)
ja mam krotkie wloski i wpiecie welonu nie jest dobrym pomyslem.
------------------------------------------------------------------------------------
sprzedam po 10 maja Mariees de Paris Dolores rozmiar 38 ecrue
www.rozowoniebieskie.vot.pl - tam bywam :)
sprzedam po 10 maja Mariees de Paris Dolores rozmiar 38 ecrue
www.rozowoniebieskie.vot.pl - tam bywam :)
Moja koleżanka na swoim weselu nie miała czym rzucać, więc przygotowała nadmuchane balony z karteczkami. Każda panna dostała po 2-3 balony i widelec. Kazda kolejno przebijała swój balon i odczytywała co było napisane na karteczce. Na prawie wszystkich było napisane: "panna młoda", tylko jeden los był pusty - która trafiła, została panną młodą. A na koniec nowa panna młoda dostała wianek z merty (chyba tak to się nazywa?)
stokrota15 np.:

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com