Widok

Do kredyciarzy CHF po paru latach...

Kiedy bralam kredyt w PLN na zakup mieszkania w 2005r. osoby kotre braly kredyt w CHF wyzywaly mnie od oszolomow... I jak tam teraz sprawa wyglada w waszym budzecie co???
Ten sie smieje kto sie smieje ostatni...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Co tam wysokosc raty! Zobacz jakie masz zadluzenie! Hehe Ja za to juz dawno moj kredytv w PLN juz splacilem nie place juz NIC :)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
A tak właściwie to chciałem koledze co wziął złotówkach przypomnieć że inflacja w Polsce skoczyła i RPP pewnie podniesie stopy na jesieni... Życzę miłych rat ...
A każdy polityk czy ekonomo/polityk co mówi żeby zabronić kredytów w obcych walutach mnie po prostu obraża. Oni nas biorą za idiotów?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ani razu nie zapłaciłem większej raty mojego kredytu we CHF niż bym płacił w złotówkach. Nawet w najgorszym momencie kiedy stopy się jeszcze nie zmieniły a kurs już poszybował. Przy franku za 3.6 zł zacznie się zrównywać...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
owszem płacę więcej, ale i tak wychodzi mi taniej niz gdybym brał kredyt w złotówkach

do tej pory oszczedzałem ok. 400 zł miesięcznie, obecnie około 200 zł
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Hydepark

Własna firma? (46 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

muza na dziś (779 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry