Widok
Do którego szpitala pojechać z dzieckiem?
Moja córka ma 6 lat i od 13 dni nie zrobiła kupy!
Podaję jej czopiki glicerynowe od kilku dni i NIC. Kompletnie zero reakcji nawet po czopku.
Wyciskam soki z owoców i podaję leki jakie dostałam w aptece na zaparcia.
Nawet przed weekendem dostała od pediatry leki na odrobaczenie mimo, że w wynikach nic nie było.
Jestem umówiona na jutro do pediatry ale jakoś już nie wierzę, że w czymś mi pomoże.
Dziwne jest to, że mała czuje się dobrze, nic ją nie boli i ma miękki brzuszek.
Boję się aby nic jej się nie stało, to już chyba za długo!!!
Gdzie jechać na Polanki czy do innego szpitala? Przyjmą mnie na izbie przyjęć? Nigdy nie byłam tak bez skierowania.
Podaję jej czopiki glicerynowe od kilku dni i NIC. Kompletnie zero reakcji nawet po czopku.
Wyciskam soki z owoców i podaję leki jakie dostałam w aptece na zaparcia.
Nawet przed weekendem dostała od pediatry leki na odrobaczenie mimo, że w wynikach nic nie było.
Jestem umówiona na jutro do pediatry ale jakoś już nie wierzę, że w czymś mi pomoże.
Dziwne jest to, że mała czuje się dobrze, nic ją nie boli i ma miękki brzuszek.
Boję się aby nic jej się nie stało, to już chyba za długo!!!
Gdzie jechać na Polanki czy do innego szpitala? Przyjmą mnie na izbie przyjęć? Nigdy nie byłam tak bez skierowania.
po prostu trafiłam na beznadziejnych lekarzy. Jeden kazał tylko urozmaicać dietę a drugi dał leki na odrobaczenie bez dodatkowych badań, dodam, że nigdy nie miała robaków. Mała miała wszystkie badania w maju.
Nikt nic nie zlecił. Robię co mogę, daję jej czopki od środy i nic, Jestem załamana i z wielką chęcią bym nie dopuściła do tego ale nie wiem co jeszcze robić.
Jutro idę do trzeciego już pediatry.
Nikt nic nie zlecił. Robię co mogę, daję jej czopki od środy i nic, Jestem załamana i z wielką chęcią bym nie dopuściła do tego ale nie wiem co jeszcze robić.
Jutro idę do trzeciego już pediatry.
To jest długo, ale tak się zdarza. W mojej rodzinie są dzieci, które równie długo nie robiły kupy i to systematycznie (7-9 dni, ale i dłużej). Na szczęście wyrosły z tego. Spróbuj może jeszcze podać suszone śliwki, zwykle szybko działają. A jutro idź do pediatry, pewnie dostaniesz skierowanie na USG brzucha. Powodzenia.
Moja córa ma zaparcia nawykowe i podobne problemy ale wtedy po zbliżonym czasie ma już dość wypukły i twardy brzuch.
Zatem... może twoja córka jednak załatwiła się np bawiąc na podwórku, w krzakach a nie chce się przyznać? Byłoby to dość typowe dla dziecka w tym wieku. (Mam tylko nieco młodszą córę, stąd ten wniosek i sugestia).
Zatem... może twoja córka jednak załatwiła się np bawiąc na podwórku, w krzakach a nie chce się przyznać? Byłoby to dość typowe dla dziecka w tym wieku. (Mam tylko nieco młodszą córę, stąd ten wniosek i sugestia).
Dziękuję dziewczyny. Byłam znowu w aptece i tym razem doradzono mi forlax, już dałam. Na rano jestem umówiona do lekarza. Dziwi mnie najbardziej, że brzuch ma miękki i ogólnie ma się bardzo dobrze.
Dziś popuszcza takie rzadkie kawałki, takie malutkie jakby krople kupy które tylko brudzą majteczki. Jak ją podcieram to papier lekko ubrudzony kupą.
W maju też byliśmy w szpitalu, miała robione wszystkie badania i nic nie wykazały.
Dziś popuszcza takie rzadkie kawałki, takie malutkie jakby krople kupy które tylko brudzą majteczki. Jak ją podcieram to papier lekko ubrudzony kupą.
W maju też byliśmy w szpitalu, miała robione wszystkie badania i nic nie wykazały.