Widok

Do mam mających konika na biegunach :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy warto kupować konia na biegunach dla rocznego dziecka? Bawią się nim Wasze pociechy? Bo zastanawiam się nad kupnem...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja dostanie dopiero teraz na 2 latka konika, jak miała roczek i jej kuzynka ma właśnie konika, to tak nie za bardzo chciała na nim siedzieć, a dopiero teraz konik to jej ulubiona zabawka u kuzynki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj roczny synek bawi sie konikiem siostry. staje przy nim, kołysze, słuch (bo rży i macha ogonem).jak go posadze ma radoche,wyrywa mu włosy:)
moja corka jak go dostala miala dwa latka.na poczatku sie go bala:)
Stach dostał konika jak miał 10 miesięcy, to było za wcześnie. Ale już 4 miesiące później była to jedna z ukochanych zabawek. I dalej jest, czasem na tydzień wielka miłość przygasa, jak to u małego dziecka, ale w następnym tygodniu znów jest to jedna z ulubionych rozrywek.
Dziękuję dziewczyny, w takim razie się zdecyduję:)
ja chcę kupić takiego zwierzaczka na biegunach jak mają teraz w auchan, jest dużo niższy niż klasyczny konik i wydaje mi się że będzie bardziej odpowiedni dla roczniaka
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Bardzo polecam :)
http://allegro.pl/little-tikes-bujak-konik-na-biegunach-promocja-i1294196494.html

taki on jest dosc niski, doskonale nadaje sie zarówno dla maluszkow jak i większych dzieci
moja Madzia dostała go na 1 urodziny a bawi sie nim do dziś
Nasz dziś "pobujał się" do garażu. Mała się nim rzadko bawi i tylko na 5 minut. Ma go już dłuższy czas i fajna zabawka na chwilę, ale nigdy nie było szału.
my dostaliśmy takiego plastikowego konika bujaka- antoś jeszcze nie potrafi raczkowac a sam buja sie na koniku:)) raz posadzilismy go dla zabawy i pokazalismy co sie robi nastepnym razem juz sam sie bujał:) nie sadziłam ze 9 miesieczne niemowlę bedzie tak sprawnie sie bujało:) bardzo mu sie podoba:)
salambo, widziałam te w auchan- są super!
kornelka ma 6 lat ma dużego konia. nadal lubi się na nim bujać.
Salambo a ja własnie takiego nie polecam.
Jest źle wywarzony, dziecko samo nie jest w stanie się na nim chuśtać.
Mam taką krowę i powiem szczerze, że jest to największy badziew jaki posiadam. Najchętniej bym go wydała, ale to prezent wiec nie wiem czy dziadek sie nie obrazi, ehhh.

mam taki model:
http://allegro.pl/super-bujak-pluszowy-polski-producent-5-wzorow-i1295222341.html
Renni, my też dostaliśmy takiego w prezencie ... ale słonia. Na razie nie ma w ogóle zainteresowania.
rok to za mało
Konik sprawdzi się na ok. 2 urodziny

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry