Widok

Do mam mających konika na biegunach :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy warto kupować konia na biegunach dla rocznego dziecka? Bawią się nim Wasze pociechy? Bo zastanawiam się nad kupnem...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja dostanie dopiero teraz na 2 latka konika, jak miała roczek i jej kuzynka ma właśnie konika, to tak nie za bardzo chciała na nim siedzieć, a dopiero teraz konik to jej ulubiona zabawka u kuzynki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj roczny synek bawi sie konikiem siostry. staje przy nim, kołysze, słuch (bo rży i macha ogonem).jak go posadze ma radoche,wyrywa mu włosy:)
moja corka jak go dostala miala dwa latka.na poczatku sie go bala:)
Stach dostał konika jak miał 10 miesięcy, to było za wcześnie. Ale już 4 miesiące później była to jedna z ukochanych zabawek. I dalej jest, czasem na tydzień wielka miłość przygasa, jak to u małego dziecka, ale w następnym tygodniu znów jest to jedna z ulubionych rozrywek.
Dziękuję dziewczyny, w takim razie się zdecyduję:)
ja chcę kupić takiego zwierzaczka na biegunach jak mają teraz w auchan, jest dużo niższy niż klasyczny konik i wydaje mi się że będzie bardziej odpowiedni dla roczniaka
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Bardzo polecam :)
http://allegro.pl/little-tikes-bujak-konik-na-biegunach-promocja-i1294196494.html

taki on jest dosc niski, doskonale nadaje sie zarówno dla maluszkow jak i większych dzieci
moja Madzia dostała go na 1 urodziny a bawi sie nim do dziś
image
Nasz dziś "pobujał się" do garażu. Mała się nim rzadko bawi i tylko na 5 minut. Ma go już dłuższy czas i fajna zabawka na chwilę, ale nigdy nie było szału.
my dostaliśmy takiego plastikowego konika bujaka- antoś jeszcze nie potrafi raczkowac a sam buja sie na koniku:)) raz posadzilismy go dla zabawy i pokazalismy co sie robi nastepnym razem juz sam sie bujał:) nie sadziłam ze 9 miesieczne niemowlę bedzie tak sprawnie sie bujało:) bardzo mu sie podoba:)
salambo, widziałam te w auchan- są super!
kornelka ma 6 lat ma dużego konia. nadal lubi się na nim bujać.
image image
Salambo a ja własnie takiego nie polecam.
Jest źle wywarzony, dziecko samo nie jest w stanie się na nim chuśtać.
Mam taką krowę i powiem szczerze, że jest to największy badziew jaki posiadam. Najchętniej bym go wydała, ale to prezent wiec nie wiem czy dziadek sie nie obrazi, ehhh.

mam taki model:
http://allegro.pl/super-bujak-pluszowy-polski-producent-5-wzorow-i1295222341.html
Renni, my też dostaliśmy takiego w prezencie ... ale słonia. Na razie nie ma w ogóle zainteresowania.
image image
rok to za mało
Konik sprawdzi się na ok. 2 urodziny
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

krzywe ząbki (24 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

do góry