Widok
Aga M i na stronie i w urzędzie są :)
Ja mam bardzo fajną babeczkę, i zawsze mnie pyta czy wystawić od razu termin czy ma przyjść do domu wezwanie takie dłuższe :)
Poprzednio dostałam do domu po kilku miesiącach, a teraz jak byłam w grudniu umówiłam się na połowę stycznia :)
Na szczęście ta babeczka do której chodzę jest bardzo miła i nie wciska na siłę ogłoszeń jeśli nie spełnia się wymagań :) kiedyś na "zastępstwie" po giełdzie pracy trafiłam do innej co mi na siłę chciała wmusić ofertę gdzie wymagali prawie 10lat doświadczenia w branży plus 5lat na kierowniczym stanowisku :/ gdzie ja się kwalifikuję pod absolwentkę bo te moje prace dodatkowe w czasie studiów nic mi nie dają :/
Aga M Czemu nie masz karty poszukiwacza pracy?? ja w styczniu znów mogę ją dostać, bo raz na rok ją wydają :)
Ja mam bardzo fajną babeczkę, i zawsze mnie pyta czy wystawić od razu termin czy ma przyjść do domu wezwanie takie dłuższe :)
Poprzednio dostałam do domu po kilku miesiącach, a teraz jak byłam w grudniu umówiłam się na połowę stycznia :)
Na szczęście ta babeczka do której chodzę jest bardzo miła i nie wciska na siłę ogłoszeń jeśli nie spełnia się wymagań :) kiedyś na "zastępstwie" po giełdzie pracy trafiłam do innej co mi na siłę chciała wmusić ofertę gdzie wymagali prawie 10lat doświadczenia w branży plus 5lat na kierowniczym stanowisku :/ gdzie ja się kwalifikuję pod absolwentkę bo te moje prace dodatkowe w czasie studiów nic mi nie dają :/
Aga M Czemu nie masz karty poszukiwacza pracy?? ja w styczniu znów mogę ją dostać, bo raz na rok ją wydają :)
owiedzili mi, ze moga ja dostac jak - bede dlugotrwale bezrobotna, zwoliona z winy zakladu pracy lub przejda jakis stac lubwartszaty, a ja od dwoch miechow szukam, skonczyla mi sie umowa i na moje miejsce przyjeli znajomą osoba, a ta , ktora zostala w dziale tez była znajoma.
No fakt ja w zeszłym roku kartę dostałam po odbyciu stażu :) kartę można dostać raz w roku, więc de facto znów ją otrzymam, ale... ona jest ważna tylko z rana, więc np jak jeździłam za pracą , czy miałam "dni próbne" to akurat ani razu nie mogłam jej wykorzystać, wszędzie musiałam kasować bilety :/ ale wartą ją mieć :)
No mówię Ci, nie ściemniam - pytałam dwa razy dziś, bo też nie wierzyłam - nie chcą orzeczenia o niepełnosprawoności naprawdę.
Jestem bardzo zadowolona, już dzwoniłam do tej pani u której mam pracować, mam być jutro na 7:00 ;)
Też kiedyś nie wierzyłam w PUP, a dziś szłam na wezwanie bez jakiejś nadziei , załamana, bo straciłam z dniem końca stycznia pracę, i jest mi bardzo ciężko.
A to sprzatanie biura - to spadło jak z nieba.
Tobie róznież życzę powodzenia.
Wiem jak ciężko jest z pracą.
Jestem bardzo zadowolona, już dzwoniłam do tej pani u której mam pracować, mam być jutro na 7:00 ;)
Też kiedyś nie wierzyłam w PUP, a dziś szłam na wezwanie bez jakiejś nadziei , załamana, bo straciłam z dniem końca stycznia pracę, i jest mi bardzo ciężko.
A to sprzatanie biura - to spadło jak z nieba.
Tobie róznież życzę powodzenia.
Wiem jak ciężko jest z pracą.
Agusia, mam tą samą sytuację
Powiedziałam uczciwie, że w chwili obecnej pracy nie mam jak podjąć, bo nie mam co z dzieckiem zrobić
Pani to samo mi powiedziała, że będzie mi wysyłać wezwania tak rzadko jak się tylko da :)
Powiedziałam uczciwie, że w chwili obecnej pracy nie mam jak podjąć, bo nie mam co z dzieckiem zrobić
Pani to samo mi powiedziała, że będzie mi wysyłać wezwania tak rzadko jak się tylko da :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych