Widok

Dobra cena

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc dziewczyny , przyszle Panny Mlode , wpisujcie ile planujecie wydac na suknie slubna? Ja osobiscie jeszcze sie wacham nad realna kwota . Pozdrawiam Was cieplutko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sukienka - juz kupiona - 700 zl (wyprzedaz)
welon - 110 zl.
jeszcze buty i pewnie jakis kwiat na szyje, ale mam nadzieje zamknac budzet "ubraniowy" w 1100 zl.
o matko!!!
to ja chyba oszałałam planując takie wydatki,
kurcze,
chyba muszę iść po rozum do głowy, bo wyjdzie ze pieniędzmi rzucam na prawo i lewo,
dzieki dziewczyny, że sprowadziłyscie mnie na ziemie...
pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne panny młode
Ja miałam suknię za 260 zł (szytą u krawcowej) + materiały za 110 zł + kapelusz za 170 zł (zamówiony u modystki) + buty za 189 zł.
jA juz kupiłam suknia 1100 zł - wyprzedaż 50% marietta, welon zamawiałam przez internet 103 zł + drugi (nie wiem jeszcze jaki bede miała) 83 zł diadem 115 zł buty na zmiane do tanca- zamawiane we wrocławiu 105 zł jeszcze szukam bucików do kościoła. Suknia na przebranie tez kupina (850 zł) ufff strasznie droga ta impreza jak na jeden raz :(
pozdrowionka
Hej. Ja planuję zmieścić się w kwocie (za cały ubiór) do 1.5 tys ale zamierzam albo wyporzyczyć albo odkupić od zeszłorocznej Panny Młodej.
no cześć,
mój budżet to max. 3 tyś., zobaczymy jak bedzie bo strasznie podobają mi sie suknie z kolekcji La Sposa i Pronovias - sa bardzo drogie.
Jakby co to mam dobry salon krawiecki sukni slubnych, który robi cudowne repliki (reklamują się na Allegro).
Mam nadzieje, że dam rade zmieścić się w tej kwocie...

pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne męzatki :))))
do góry