Widok

Dobra cena

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc dziewczyny , przyszle Panny Mlode , wpisujcie ile planujecie wydac na suknie slubna? Ja osobiscie jeszcze sie wacham nad realna kwota . Pozdrawiam Was cieplutko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no cześć,
mój budżet to max. 3 tyś., zobaczymy jak bedzie bo strasznie podobają mi sie suknie z kolekcji La Sposa i Pronovias - sa bardzo drogie.
Jakby co to mam dobry salon krawiecki sukni slubnych, który robi cudowne repliki (reklamują się na Allegro).
Mam nadzieje, że dam rade zmieścić się w tej kwocie...

pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne męzatki :))))
Hej. Ja planuję zmieścić się w kwocie (za cały ubiór) do 1.5 tys ale zamierzam albo wyporzyczyć albo odkupić od zeszłorocznej Panny Młodej.
jA juz kupiłam suknia 1100 zł - wyprzedaż 50% marietta, welon zamawiałam przez internet 103 zł + drugi (nie wiem jeszcze jaki bede miała) 83 zł diadem 115 zł buty na zmiane do tanca- zamawiane we wrocławiu 105 zł jeszcze szukam bucików do kościoła. Suknia na przebranie tez kupina (850 zł) ufff strasznie droga ta impreza jak na jeden raz :(
pozdrowionka
Ja miałam suknię za 260 zł (szytą u krawcowej) + materiały za 110 zł + kapelusz za 170 zł (zamówiony u modystki) + buty za 189 zł.
o matko!!!
to ja chyba oszałałam planując takie wydatki,
kurcze,
chyba muszę iść po rozum do głowy, bo wyjdzie ze pieniędzmi rzucam na prawo i lewo,
dzieki dziewczyny, że sprowadziłyscie mnie na ziemie...
pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne panny młode
sukienka - juz kupiona - 700 zl (wyprzedaz)
welon - 110 zl.
jeszcze buty i pewnie jakis kwiat na szyje, ale mam nadzieje zamknac budzet "ubraniowy" w 1100 zl.

Dobra cena

Sukienka kupiona -wyprzedaż salon Marietta 1200zl. (tylko do konca grudnia , osobiscie polecam ) welon po siostrze - gratis , rękawiczki też , zostają jedynie buciki , myslę , że do 200zl. Pozdrowiooooooonka.
dziewczyny kochane,

powiedzcie mi prosze czy jeszcze przed czerwcem beda jakies wyprzedaże, czy lepije juz teraz na to patrzeć???
Mówcie mi prosze szybciutko, jutro jade do salonu ale niestety w W-wie, bo tu narazie mieszkam, więc chciałabym wiedzieć czego oczekiwac...

Pozdrowionka
wyprzedaze trwaja do konca roku, od stycznia wchodzi nowa kolekcja.
Z tego co słyszę na forum,to ciągle w salonach Marietty (tam kupiłam swoją-1000 z welonem długim -w promocji) jest korzystna oferta.W Gdańsku była do grudnia 50 %, w Gdyni ciagle zniżki 500 zł a chyba jeszcze coś nowego wprowadzili.We Wrzeszczu w Elji za około 1000 zł szyją(przynajmniej tak było w listopadzie). Mi sie udało zmieścić w 1300 suknia,welon i buty(super okazja) plus bielizna.TAkże można taniej niż 3 tyś.Lepiej przeznaczyć kaskę na podróż poślubną.Pozdrawiam.
ja się nie zmieściłam w 3000 a bardzo chciałam
ja tez kupiłam w salonie Marietta, suknię nową wraz z długim welonem za 1400 zł, buty za 100 zł, no i teraz już tylko dodatki......
ale w tym salonie powiedzieli mi, że promocja kończy się z końcem listopada, więc miałam dwa dni na decyzję, a potem okazało się, że promocja wcale się nie skończyła.......i na bank do końca grudnia była, a może nawet jeszcze sie nie skończyła ??
więc po co tak się spieszyłam ?? hmmm...... ;))
no ja nie kupuje sukienki, bo jestem facetem ,ale tye sumy mnie przerazaja?!!???
czy naprawde nie da sie taniej niz pare tys???
czy noie mozna np. wypozyczyc za te 200 - 400 zl i tyle?? no nie wiem , tylko trak z ciekawosci pytam??
Suknia 1000 - nowa szyta
butu 100
welon i stroik 150
bielizna 200
RAZEM: 1450

ok. 2 tys

suknia nowa cymbeline, ale przeceniona bo kolekcja 2004
buty mam, bielizne mam (az za duzo!)

Mila
Nacheba , jezeli nie zalezalo Ci na nowosciach to warto bylo sie pospieszyc , ja sie spoznilam i juz nie ma zadnej znizki ( bylam w Mariecie kolo pogotowia), bo jest juz kolekcja 2005.
Cześć!
A ja swoją kupiłam za 1500 z przeróbkami krawieckimi (Cymbeline) właśnie w Mariettcie kołe pogotowia. Więc obniżki jeszcze trwają:)
A.Lejman
Słuchajcie ,w sobotę obleciałam Gdynię i jeżeli mówicie o Mariecie, to koło pogotowia jest już nowa kolekcja bez zniżek ( zresztą bardzo ładniusia) , natomiast bliżej hali jest duży wybór po 990,00 zl. ale się ''nie dopchalam'', na soboty trzeba się umawiac , więc się zapisałam no i zobaczymy.
ja zamierzam wydać nie więcej niż 1500 zł, zamierza szyć za 1000 zł jak dobrze pójdzie....
do góry