Widok
W Marietcie wyprzedaż się już skończyła - zostało tylko kilka modeli z kolekcji 2004 i to one właśnie kosztują 1500zł, ale to dosłownie kilka sztuk. Nowa kolekcja zdecydowanie droższa - choć to zależy oczywiście od modelu -i metki:) Ja dostałam gratis welon długi "mgiełkę" - jeszcze zniżkę:) Ale i tak w 2000 się nie zmieściłam:(
Mam nadzieję, że uda mi się suknię po ślubie sprzedać, bo jest naprawdę śliczna (zresztą, każda z nas to powie o swojej). A jeśli nie? No cóż, będę miała drogą, ale piękną pamiątkę... :)
Mam nadzieję, że uda mi się suknię po ślubie sprzedać, bo jest naprawdę śliczna (zresztą, każda z nas to powie o swojej). A jeśli nie? No cóż, będę miała drogą, ale piękną pamiątkę... :)
Wiesz,tak prawde powiedziawszy,wypożyczenie kosztuje niby 500-700 zł,ale dochodzi kaucja koło 200 zł (przepada jak się uszkodzi sukienkę lub trwale pobrudzi),plus welon koło 200,więc wychodzi tak czy siak koło 1000.Niestety,drogie jesteśmy.Ciekawe ile facet musi przeznaczyć na strój,bo mój narzeczony chce frak-i obawiam się,że będzie to też nielichy wydatek.
moceza, czy zdradzisz namiary na krawcową ? Ja szukam cały czas, żeby uszyc moja wymarzoną... aganus@02.pl :o)
a ja mam już buty ! Planowałam ten wydatek na koniec (ślub w sierpniu), ale moja mama wypatrzyla likwidację sklepu i mam piękne włoskie buciki z wstawkami z delikatną siateczką i z czubkiem - są bardzo oryginalne, wygodne i na niskim obcasiku (!), a wydają się być wysokie. Cena - 57 zł !!! Szok ! Na razie z ubioru mam - buty ! haha
a ja mam już buty ! Planowałam ten wydatek na koniec (ślub w sierpniu), ale moja mama wypatrzyla likwidację sklepu i mam piękne włoskie buciki z wstawkami z delikatną siateczką i z czubkiem - są bardzo oryginalne, wygodne i na niskim obcasiku (!), a wydają się być wysokie. Cena - 57 zł !!! Szok ! Na razie z ubioru mam - buty ! haha