Widok

Dobre i niedrogie witaminy?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Możecie polecić tak owe w szczególności na włosy ,skórę i paznokcie,ale równiesz komplement diety?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
SILICA
TRAN w kapsułkach

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Ja również polecam Silice.

skrzypovita.w aptece farmaceutka informowałą mnie ze silica jest tylko pochodna skrzypovity,zrobione jakby na jej bazie ale zawierajaca mniej skrzypu,w innej aptece powiedziano mi to samo.nie znam sie na tym,ale mowie co powiedzialy mi te kobiety.kupilam skrzypovite i stan wlosow sie poprawił.do tego uzywam bodymaxa -nie jest tani ale pierwszy raz nie mialam grypy,ani kataru ani nic z tych rzeczy i po operacji mialam sile w koncu wstac do dziecka.wg mnie rewelacyjny nie potrzebuje kawy zeby sie obudzic.widac nie bez powodu w praktycznie calej polsce kazdy farmaceuta zazywa te tabletki a maja przeciez caly czas kontakt z chorymi.
moja lekarka nie zaleca samowolnie brać witamin.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (38 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

do góry