Widok

Dobre rajstopki - jakiej firmy?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Macie sprawdzone, dobre jakościowo rajstopki dla dzieci?

Chodzi mi o takie zwykłe(nie grube jak na spacery) - do chodzenia po domu, które nie przecierają się na palcach po 2-3 założeniach i które nie rozciągają się i nie wiszą na pupie dziecka...

gdy kupowałam mniejsze rozmiary - rajstopki były ok... ostatnio kupuję już 92, 98 - i tragedia jeśli chodzi o jakość... a ceny podniesione...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kupuję zawsze rajstopy Next są rewelacyjnej jakości nawet po długim używaniu wyglądają bardzo dobrze :) Co najważniejsze nie mechacą się jak wiele tanich rajstop :(
image
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Aga - gdzie je kupujesz? na Allegro czy na wyjazdach? czy może są w jakimś sklepie w Gdańsku?
Next...bardzo dobre jakościowo
kupisz na allegro albo taniej na http://www.halens.pl
image
image
ja też używam nexta ale po domu mi szkoda, po domu i pod spodnie Nadusia nosi rajstopy Woli i są ok.
image

No ja akurat mam to szczęście, że mój tata tam mieszka i albo jeżdżę do niego i kupuję albo on mi wysyła. Na allegro oczywiście też można kupić ale ceny są wyższe niestety. O ile mi wiadomo w sklepie nie można nigdzie dostać rajstop tej firmy.
image
image

image
My przeważnie rajstopy WOLA kupujemy
image
image
Ja też kupuję Wola - i wg mnie są ok.
image

image
Ja też WOLA i uważam że są ok:)
Nie przecierają się z h&m i ostatnio kupilam w realu po 9zł i tez są solidne.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam 2 pary juz pól roku i sa eksploatowane non stop i nie znisczalen z cocodrillo
A Next wzorów dla chłopca za bardzo chyba nie ma?
image

image
no nie bardzo :(
dla Mrysia kupuje w H&M i Mothercare
ostatnio całkiem niezłe jakościowo kupiłam też w Lidlu
image
image
ja kupiłam w Tesco rajstopki Cherookee i młoda(chodzi na boso po domu)miała je półtora roku:)
image
image
H&M i Wola sa ok
moje dziecko też chodzi w domu na bosaka i właśnie co i rusz rajstopki są poprzecierane na palcach i piętach + rozciągnięte na pupie...

ostatnio kupiłam rajstopki po 16zł - w sklepiku na Żabiance w hali targowej... po 3 założeniach zrobiła się dziura na palcu :/
Next, Mothrcare i GAP kupuje na allegro
image
AGMI i Coccodrillo. Te pierwsze przecierają się na paluszkach ale nie tak od razu, po kilku miesiącach, ale mają prawo po takim czasie. Coccodrillo są bardzo trwałe.
image
image
właśnie spojrzałam, że mamy 1 parę AGMI - faktycznie długo noszone, wolno się przecierały na paluszkach :)

Dziewczyny - po ile normalnie są w sklepach rajstopki Coccodrillo? czy opłaca się jechać po nie do Fashion House?
Wydaje mi się że tak. Nie wiem jak rajstopki ale body sa w Coccodrillo w FH po 7 zł :)
Anka, w jukeju chyba zakładają że chłopcy rajstop nosić nie powinni :) Oni wogóle są jacyś porąbani z tym ubieraniem..... Ja rozumiem zimny chów, ale zima bez rajstop, spodnie 3/4, gołe nogi i baletki.......... :p
Wg mnie h&m jest do niczego w przeciwienstwie do bardzo tanich rajstopek z primarku.

Ale to znowu UK albo allegro :)
H&m nie polecam. Co prawda jedne wzory są okej, a inne do bani. Rozciągają się i prześwitują i wiszą na pupie. Nie wiem od czego to zależy.
Natomiast Wola - polecam.

Dodam na marginesie, że wszystkie rajstopki piorę na lewej stronie - nie kulkują się tak szybko.
dobry patent, też tak robię
No, a ja sprzedaję softsail na allegro i też są ok. Proszę link http://allegro.pl/rajstopy-dzieciece-rozm-92-98-do-2-lat-i4848197245.html :)
fajny wybór rajstopek i skarpetek mają w sklepie http://e-maxam.pl/
maja towar jaki mozna kupic na aukcjach,ale maja tańsze produkty,moja córcia śmiga w tych rajstopkach i są ok
Ja zawsze do chodzenia córci kupuję Lady Tinę http://www.ladytina.pl/pl/oferta/dzieciece/ są po prostu tanie i niszą się w takim tempie jak znacznie droższe egzemplarze :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gabriella ma bardzo fajne i dobre jakościowo rajstopy także dla dzieci ;)

No to ja dorzucę od siebie Textil Market
https://txm.pl/dziecko/bielizna/rajstopy-i-rajtuzy

Sklep odkryłam w sumie niedawno, przy okazji zakupów dla mojego dziecka. W sklepie mają dobre ceny na ubranka jak również na rajstopy. Dodam, zę większość oferowanych przez nich ubrań to produkty polskich producentów i wykonane z dobrej jakosci tkanin ( na co zawsze zwracam uwagę wybierając ubrania dla swoich dzieci).

Polecam szukać głownie w ich sklepach online. Wybór w sklepach stacjonarnych często bywa ograniczony.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wybór auta :) (84 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

gdzie ksero na chełmie lub ujeścisku? (7 odpowiedzi)

Mieszkam tu od niedawna a pilnie potrzebuję skserować dokumenty medyczne,znacie jakiś punkt ksero...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

do góry