Widok
jak przeczytalam tytul to chcialam zaraz napisac lubuski :) /chociaz do fanow tego trunku nie naleze, a lubuski ponoc nie jest dobry ;)/, w temacie ginekologa to za bardzo nie pomoge, bo sama szukam teraz -- wczesniej chodzilam do Pilarskiej (w Gdyni), naprawde mila babka, ale jak dla mnie troszke za malo konkretna
Czyzby doktor P , słynny rzeźnik z Nowego Portu, co na dzień dobry młodym dziewczynom w ciąży proponuje "bezbolesne, szybkie przywrócenie miesiączki" nie odpowiadał??? :) uśmiecham się , ale wku..w mnie trzaska jak pomyslę o tym partaczu, Bóg jeden wie ile jest ofiar jego nieudolności ( o celowym działaniu priv gabinetu nie wspomnę)...
Ja zdecydowanie odradzam Skórę, moim zdaniem ma jeszcze takie "komunistyczne" podejście do pacjentek choć w przychodni na Karwinach przyjmuje Skóra i Pawłowski, ten drugi to już kompletna tragedia, jedna z najbardziej dla mnie traumatycznych wizyt dzięki temu Panu, także z dwojga złego to lepszy już Skóra ;-) choc może prywatnie jest milszy ;-), prywatnie u niego nie byłam.
a ja znam Wąsewicza, kilka lat temu chodzilam do niego dluzszy czas, ma swoj prywatny gabinet i przyjmuje tez w Medica Polska - jest mily, spokojny, podejscie wspolczesne ale nie przekonuje mnie do konca - lubi namawiac na wizyty w prywatnym gabinecie i jeszcze to co mnie zastanowilo to, ze przepisujac moje pierwsze w zyciu pigulki nie zlecil mi zadnych badan;) nie bylam u niego juz kilka lat. ostatnio byla u niego kolezanka, ktora jest we wczesnej ciazy i powiedziala, ze jej wogole nie przekonal i znalalza inna lekarke.
to tyle co moge powiedziec:)mysle ze sa gorsi
to tyle co moge powiedziec:)mysle ze sa gorsi
Widzę, że do dr P w Nowym Porcie wiele z was chodziło.No ja oczywiście odradzam w 100% .przed ciążą wszystko ok ale w ciąży ani jednego usg mi nie zrobił i mówił że wszystko ok, że mały rośnie zgonie z tygodniem a tu sie okazało, że mały nie przybierał na wadze od 35 tygodnia i nie było miedzy nami przepływów i mało wód płodowych.dlatego pod koniec poszłam do innego ginekologa.W temacie nie pomogę ale poszukaj dobrze :) niech ma dobre opinie i niech bedzie dobry.
Tez goraco polecam Wasewicza. Dba o pacjentke. Nie przejmuje sie 15 min wizyty i jesli jest taka potrzeba to trzyma i po 40 min (usg itp). Jest spokojny, stonowany, doradzi, widac, ze wie co robi. Nie jest to moj pierwszy lekarz, wiec mam porownanie. Pod wzgledem wiedzy (a to jest tu najwazniejsze) nie spotkalam lepszego. Pamietajcie mile Panie, ze do lekarza sie chodzi po porade, a nie po aby byl mily i wypil z nami kawke.
Dr Wasewicz the best. Jestem w ciazy i akurat Pan Dr zawsze wykonuje mi badanie USG - nie jest moim lekarzem prowadzacym. W zyciu nie uslyszalam tylu przydatnych informacji z ust lekarza. Facet zna sie na rzeczy, spokojnie umie doradzic i zalecic najlepsze rozwiazanie. (Moja Pani Dr Prowadzaca - bardzo mila i troskliwa, ale czasami brakuje mi wyjasnienia, pomimo moich pytan). Dodam, ze na pierwszej wizycie wydal mi sie bardzo oschly, ale nie zniechecilo mnie to i dopytalam sie Go o wszystko, co mnie interesowalo. Od tego momentu wizyty u niego zawsze przebiegaja w milej, niekrepujacej atmosferze, a sam Pan Dr, zapewniam, pamieta swoje pacjentki bardzo dobrze i traktuje je z nalezytym szacunkiem. Super fachowiec!
Doktora Wasewicza radzę omijać szerokim łukiem!!! Najgorszy ginekolog u jakiego byłam, a mam już pewne porównanie. Na początek się spóźnił, chociaż wizyta była prywatnie. Przyszedł jak już zdążyłam trzeci raz zapłacić za parking. Podczas wizyty nie potrafił udzielić informacji na temat mojego stanu, więc sama próbowałam go o niego zapytać. Niestety moje pytania zbywał głupimi odpowiedziami w stylu: po co pani ten nadmiar wiedzy? Sprawiał wrażenie lekarza z dużymi brakami w wykształceniu, a w dodatku z lekceważącym podejściem do pacjenta. BEZNADZIEJA!!!
Ja bardzo polecam dr Wąsewicza! Chodzę do niego od kilku lat, teraz jestem w ciąży i bardzo odpowiada mi jego spokój i opanowanie. Przeprowadza bardzo dokładne badania, do tego jest bardzo kulturalny i wizyty u niego nie są dla mnie w ogóle krępujące. Cieszę się, że jest lekarzem prowadzącym moją ciążę, bo widzę po niektórych moich koleżankach w ciąży na jakich konowałów trafiły. Polecam!
popieram ! spóznialstwo notoryczne, do tego mając przed oczami badania i usg na które mnie skierował nie potrafił poradzic nic sesnownego na moje przypadłości ale jak już któras wspomniała oczywiście na prywatne wizytowania ma cisnienie , więc może wówczas zaczyna się u niego prawdziwe leczenie - a to że miły i sympatyczny?!czy to jest wazniejsze od poprawnego stawiania diagnoz i leczenia?! zastanówmy się
Każdy się spóźnia, widocznie był jakiś powód...Napewno nie można narzekać na brak wiedzy gdyż o wszystkim dokładnie informuje, jest ciepły, miły i na wizycie za każdym razem można się poczuć komfortwo. Widocznie trafiła pani na zły dzień. Ja polecam w 100% najlepszy ginekolog u jakiego byłam!!
każdy się spóźnia? ja się nie spóźniam :/ to jest brak szacunku dla drugiego człowieka. A akurat o dr Wąsewiczu nie mogę się wyrazić w samych superlatywach... owszem jest miły i kulturalny.. ale ma okropne parcie na prywatne wizyty i wymrażanie nadżerki, której nie było :/ MOja koleżanka miała zatrucie ciążowe, którego on nie wykrył... kiepsko to o nim świadczy
powiem szczerze ani skóra ani wąsewicz do mnie nie przemawia mimo ze u skóry byłam prywatnie co zwykle objawa sie większym zaangazowaniem to nie potrafił mi poradzić na moje przypadłosci poza drogimi lekami które na niewiele pomogły-totalna pomyłka- a wąsewicz?cóż chyba jeszcze gorzej - nie byłam prywatnie ale mam powazne powikłania które zbagatelizował mozliwe że prywatne wizytowanie na które namawia wyglądają inaczej - ale w końcu nie po się jest lekarzem by zamiast trafny rzetelnych diagnoz namawiac na prywatne wizytowania - NIE POLECAM .U tego 3 nie byłam
Polecam dr Wąsewicza. Bylam u wielu lekarzy wiec mam prownanie. Rzeczowy i konkretny, z dobrym podejsciem do pacjentki bo ja sie bardzo dobrze czulam w jego obecnosci. Z racji charakteru wizyt to dla mnie bardzo wazne. Odkad zaszlam w ciaze a jest to 18 tydzien, to jest moj trzeci lekarz. Jako jedyny "puscil" mi bicie serduszka mojego dziecka. Poza tym jest troskliwy i serdeczny, odpowiada na kazde pytanie. Nie mam zastrzezen, lekarz na 5+