Widok

Dobry Ginekolog w Gdyni

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa raz i mam niemiłe doświadczenia, ale od roku współzyje i chcialabym zrobic jakies podstawowe badania. Prosze o namiary!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej dziewczyny
jestem w 9tc niestety żel sie czuje a pracuje fizycznie chodzę na nfz do dr letkiewicz przeczytałam opinie wyżej koleżanki że doktur nie chce wystawiać l4, wizyte mam w wtorek może ktoś zna bardziej wyrozumiałego ginekologa?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Bylam wlasnie u dr Gluchowskiej-Tokć i polecam! Bardzo sympatycna i profesjonalna!:),"

ile się czeka na wizytę do tej pani?
ile kosztuje wizyta?
czy na pewno jest ta pani miła, i wogóle co jeszcze o niej powiecie? :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dr Maciejewskiego. Ja powiedziałam mu o moim kiepskim samopoczuciu, powiedziałam, że pracuję, opisałam warunki pracy a on zapytał dlaczego jeszcze nie jestem na L4 :) zatem proponuję wybrać się do niego. Powodzenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja dostałam się z miejsca. Przyszłam nie miała ludzi więc mnie przyjeła...(ale to było rok temu)
Przyjmuje w Evimedzie od wtorku 12:00-20:00, śr.12:00-20:00 czw, 9:00-14:00, pią 9:00-15:00
Jeśli chodzi o cenę to nie pamiętam...

Pani ogólnie bardzo miła, sympatyczna ale jak już pisałam wcześniej nie przekonała mnie do siebie....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
gdy się rejstruje odpłatnie, to czy płacę przy rejestracji, czy w dniu wizyty, jeśli jest to inny dzień niż rejestracji ??
Płaciłam już po wizycie w rejestracji.
a czy wiecie cos na temat dr Dariusza Wojcika, on przyjmuje w Gdansku w swiss med i w Gdyni (ma prywatny gab.). Wiecie moze ile bierze za wizyte??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj ja zdecydowanie nie polecam Wójcika, zignorował wiele moich problemów, mówił, że boli mnie brzuch bo mam dni płodne (a nawet nie sprawdził) a to były torbiele na jajnikach, "olał" moją bardzo wysoką prolaktynę i kiepskie wyniki mężą, czterokrotnie dawał leki gotowe z apteki na pewien problem bez rezultatów - także uciekłam od niego, dobrze, że miałam przeczucie... a wizyta kosztowała ostatnio 120 zł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki za odp. 120 zl, a mialas usg (za usg pewnie dodatkowo sie placi)??
Chodze do dr Głuchowskiej - właśnie szyjkuje się do ciąży i na ostatniej wizycie poprosiłam o skierowania na badania ... ogólnie byłam z niej zadowolana ale tym razem miałam wrażenie że mnie troche olewa - dostałam tylko skierowanie na toksoplazmozę, rożyczkę (jak sama sie upomniałam) i jeszcze jedno (nie pamiętam w tej chwili) ... jak się spytałam o usg to powiedziała ze "u mnie wszystko widac i ze moze wypisac ale z dopiskiem ze na zyczenie klientki" (a to znaczy ze bym placila) ... zastanawiam sie teraz czy to jest dobra lekarka do prowadzenia ciązy ??
Dr Pilarska przyjmuje oprócz Evi-medu (do końca grudnia 2009) i Przychodni Śródmieście również prywatnie na ul.Piłsudskiego. Można w miejscach, w których pracuje dowiedzieć się, jaki jest jej numer komórki i umówić się na prywatną wizytę do gabinetu na ul. Piłsudskiego.
ja mam takie intymne pytanie..
i proszę o wyrozumiałość, i szczere odpowiedzi.
chciałabym wybrac się do ginekologa, sama.
nie mam skończonych 16 lat, ale pierwszy stosunek mam za sobą..
czy gdy pójdę do ginekologa, i powiem, że nie jestem dziewicą,
lekarz może coś z tym zrobić? powiadomić o tym rodziców, lub policję?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja też do niej chodziłam, jako lekarz była ok, ale dobijało mnie czekanie na wizytę - umówiona byłam na 17, a wchodziłam 18.30 do gabinetu. Kobieta nie szanuje czasu pacjentów, a to według mnie najgorsza wada
Mam pytanie. Czy była któraś z Was u dr. Damdinsuren Alta, która przyjmuje w avi-med'zie?
Bo umówiłam się do niej na wizytę, a nie znam żadnych opinii i tej Pani.
Z góry dziękuję za odpowiedź
Rewelacyjny typ - wpisz TOMASZ SKWERES - właśnie odpalił nowy gabinet w gdyni.Poczytaj opinie dziewczyn
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłam u dr Alty. bardzo sympatyczna, młoda babka
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
poprosze o wiecej info o tej pani :)
Polecam swietnego lekarza dr Grzegorza Marciniaka!!! Przyjmuje w gdyni i w wejherowie w szpitalu.Prowadzil moja ciaze.Zawsze poswiecal mi tyle czasu ile potrzebowalam.Odpowiadal na kazde pytanie i wspieral gdy sie o cos martwilam. Nawet dzwoniac do niego,nie wiedzial kto mowi a staral sie pomoc!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zastanawiam się nad wyborem ginakologa i dużo czytałam dobrego o dr Pileckiej. Przyjmuje w Przychodni Śródmieście. A nie mieści sie ona rzypadkiem na ul. Armii Krajowej 44? Macie może nr telefonu do dr Pileckiej? Dzięki
Ja też polecam doktor Pilarską.
Od 10 lat do niej chodzę i nie zamierzam tego zmieniać. Profesjonalny lekarz, miła, uśmiechnięta, delikatna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Kobieta

Ulubione perfumy (9 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

do góry