Widok
Ja dostałam się z miejsca. Przyszłam nie miała ludzi więc mnie przyjeła...(ale to było rok temu)
Przyjmuje w Evimedzie od wtorku 12:00-20:00, śr.12:00-20:00 czw, 9:00-14:00, pią 9:00-15:00
Jeśli chodzi o cenę to nie pamiętam...
Pani ogólnie bardzo miła, sympatyczna ale jak już pisałam wcześniej nie przekonała mnie do siebie....
Przyjmuje w Evimedzie od wtorku 12:00-20:00, śr.12:00-20:00 czw, 9:00-14:00, pią 9:00-15:00
Jeśli chodzi o cenę to nie pamiętam...
Pani ogólnie bardzo miła, sympatyczna ale jak już pisałam wcześniej nie przekonała mnie do siebie....
oj ja zdecydowanie nie polecam Wójcika, zignorował wiele moich problemów, mówił, że boli mnie brzuch bo mam dni płodne (a nawet nie sprawdził) a to były torbiele na jajnikach, "olał" moją bardzo wysoką prolaktynę i kiepskie wyniki mężą, czterokrotnie dawał leki gotowe z apteki na pewien problem bez rezultatów - także uciekłam od niego, dobrze, że miałam przeczucie... a wizyta kosztowała ostatnio 120 zł
Chodze do dr Głuchowskiej - właśnie szyjkuje się do ciąży i na ostatniej wizycie poprosiłam o skierowania na badania ... ogólnie byłam z niej zadowolana ale tym razem miałam wrażenie że mnie troche olewa - dostałam tylko skierowanie na toksoplazmozę, rożyczkę (jak sama sie upomniałam) i jeszcze jedno (nie pamiętam w tej chwili) ... jak się spytałam o usg to powiedziała ze "u mnie wszystko widac i ze moze wypisac ale z dopiskiem ze na zyczenie klientki" (a to znaczy ze bym placila) ... zastanawiam sie teraz czy to jest dobra lekarka do prowadzenia ciązy ??
ja mam takie intymne pytanie..
i proszę o wyrozumiałość, i szczere odpowiedzi.
chciałabym wybrac się do ginekologa, sama.
nie mam skończonych 16 lat, ale pierwszy stosunek mam za sobą..
czy gdy pójdę do ginekologa, i powiem, że nie jestem dziewicą,
lekarz może coś z tym zrobić? powiadomić o tym rodziców, lub policję?
i proszę o wyrozumiałość, i szczere odpowiedzi.
chciałabym wybrac się do ginekologa, sama.
nie mam skończonych 16 lat, ale pierwszy stosunek mam za sobą..
czy gdy pójdę do ginekologa, i powiem, że nie jestem dziewicą,
lekarz może coś z tym zrobić? powiadomić o tym rodziców, lub policję?