Widok

Dobry Ginekolog w Gdyni

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa raz i mam niemiłe doświadczenia, ale od roku współzyje i chcialabym zrobic jakies podstawowe badania. Prosze o namiary!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie martw się, lekarz nie powiadomi ani rodziców ani tym bardziej policji. Idź koniecznie do lekarza, podpowie w jaki sposób mozesz zabezpieczyc się przed nieplanowaną ciażą. :))
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
hejka, chcialam sie umowic na wizyte do dr gluchowska tokc, i ku mojemu zdziwieniu, na poczatku podano mi termin na 1 kwietnia, ale jak powiedzialam, ze nie jestem ich klientka i ide do tej pani dop0ipero 1 raz, to pani w rtejestracji powiedziala, ze nie moze mnie zarejestrowac do tej pani ginekolog.. dziwne?
a co sądzicie o dr.Bierżyńskim??
a moze masz do niej numer telefonu????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam dr Pobłocka, przyjmuje w Polmedzie na Witawie. Jest świetna, miła, delikatna, naprawde polecam
Ja przepisałam się na NFZ do chyloni do Pani Holke. Szybciej byłam na Dąbrówce- wyposażenie gabinetu na Dąbrówce lepsze ale podejście do pacjentki fatalne (nawet na wizycie prywatnej). Podejście do pacjentki na chyloni jest lepsze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pani Letkiewicz 5 lat temu spieprzyła mi prosty zabieg założenia spirali co kosztowało mnie 500zł i oparcie się o szpital na 7 dni. Gdybym miała rachunek lub wypis z karty poszłabym do sądu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może i rewelacyjny ale chyba kasa przysłoniła mu oczy :-(
Milusi w obyciu i sprawia wrażenie bardzo zatroskanego ale zawiodłam sie bardzo.
Byłam jego zadowolona pacjentką przez 1,5 roku aż zadziwił mnie swoja diagnozą (którą zdecydowanie wykluczyli dwaj inni lekarze) która miała pociągnąć za sobą kupę kasy!
Jeśli którejś z Was dziewczyny chodzi o miłą atmosferę to polecam, ale diagnozę radzę potwierdzić gdzie indziej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
post dotyczy dr Miskiewicza
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
Po przeczytaniu Waszych opinii również chciałam zarejestrowac się do Dr. Głuchowskiej-Tokć - niestety nie ma już takiej możliwości -
w rejestrecji EVI-MED powiedziano mi ,że od początku roku nie zapisują nowych pacjentek do tej pani...

Czy wiecie coś o innym miejscu przyjmowania przez tą panią dotor?
A może któraś z Was (jesli jest pacjentką tej pani)mogłaby mi pomóc i zapytać o możliwość wizyty?
Bardzo mi na tym zależy i byłabym bardzo wdzięczna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
troche z innej beczki.

Ile kosztuje wizyta prywantna w Gdyni?
70zł kosztuje wizyta, 120 zł wizyta z usg
nikt nie zna taniego tak za 50zł? zeby kierował nba badania i robił comiesieczne usg?
Kochana w trójmieście nie znajdziesz tańszego ginekologa.
witam ja chodze do spoldzieni lekarskiej w gdyni do doktor Januszewskiej bardzo fajna kobitka.:)
chyba żartujesz proponując Utkiewicza w Gdyni na Ramułta.......Jesteś pierwszą osobą od której słyszę pozytywne zdanie.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr Miśkiewicz nie prowadzi pacjentek w ciąży,jeżeli już to do 3-go miesiąca. Tak było ze mną.
Bierzyńskiego stanowczo odradzam! Moim zdaniem jest niekompetentnym lekarzem, u niego w gabinecie przewija się masówka!!! Byłam u niego tylko raz i więcej już tam nie zawitam. W ciągu 40 minut (tyle czekałam na moją wizytę, choć si umawiałam na godzinę) obsłużył chyba 5 albo 6 pań :| i jakiegoś pana co mu p lacił dużo pieniędzy - tymi sie obnosił. Następnie usłyszałam, że chce mnie widzieć na następny dzień po poronieniu. Nie otrzymałam żadnych leków tym bardziej wsparcia. Z gabinetu wyszła, z mocną histerią. Reszty opowieści sobie oszczędzę. Jego jedyną 'zaletą' jest to, że jest tańszy niż inni... cena jednak przekłada się na jkość usługi. Potem trafołam do dr Miśkiewicza - złoty człowiek, okaząło się że moja ciąża nie jest skazana na niepowodzenie :) dostałam leki i opiekę medyczną ale też psychiczną. Teraz chodzę do dr Marciniaka - też jest świetny - polecam. PS. Ciąża rozwija si e prawidlowo :) już ponad półmetek.
nie przyjeli Cie do dr.Głuchowskiej-Tokć bo ona juz nie przyjmuje nowych pacjentek tylko swoje stale:)
Ja tez polecam doktora Piskulaka :)

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry