Widok
hejka, chcialam sie umowic na wizyte do dr gluchowska tokc, i ku mojemu zdziwieniu, na poczatku podano mi termin na 1 kwietnia, ale jak powiedzialam, ze nie jestem ich klientka i ide do tej pani dop0ipero 1 raz, to pani w rtejestracji powiedziala, ze nie moze mnie zarejestrowac do tej pani ginekolog.. dziwne?
Może i rewelacyjny ale chyba kasa przysłoniła mu oczy :-(
Milusi w obyciu i sprawia wrażenie bardzo zatroskanego ale zawiodłam sie bardzo.
Byłam jego zadowolona pacjentką przez 1,5 roku aż zadziwił mnie swoja diagnozą (którą zdecydowanie wykluczyli dwaj inni lekarze) która miała pociągnąć za sobą kupę kasy!
Jeśli którejś z Was dziewczyny chodzi o miłą atmosferę to polecam, ale diagnozę radzę potwierdzić gdzie indziej
Milusi w obyciu i sprawia wrażenie bardzo zatroskanego ale zawiodłam sie bardzo.
Byłam jego zadowolona pacjentką przez 1,5 roku aż zadziwił mnie swoja diagnozą (którą zdecydowanie wykluczyli dwaj inni lekarze) która miała pociągnąć za sobą kupę kasy!
Jeśli którejś z Was dziewczyny chodzi o miłą atmosferę to polecam, ale diagnozę radzę potwierdzić gdzie indziej
Witam,
Po przeczytaniu Waszych opinii również chciałam zarejestrowac się do Dr. Głuchowskiej-Tokć - niestety nie ma już takiej możliwości -
w rejestrecji EVI-MED powiedziano mi ,że od początku roku nie zapisują nowych pacjentek do tej pani...
Czy wiecie coś o innym miejscu przyjmowania przez tą panią dotor?
A może któraś z Was (jesli jest pacjentką tej pani)mogłaby mi pomóc i zapytać o możliwość wizyty?
Bardzo mi na tym zależy i byłabym bardzo wdzięczna.
Po przeczytaniu Waszych opinii również chciałam zarejestrowac się do Dr. Głuchowskiej-Tokć - niestety nie ma już takiej możliwości -
w rejestrecji EVI-MED powiedziano mi ,że od początku roku nie zapisują nowych pacjentek do tej pani...
Czy wiecie coś o innym miejscu przyjmowania przez tą panią dotor?
A może któraś z Was (jesli jest pacjentką tej pani)mogłaby mi pomóc i zapytać o możliwość wizyty?
Bardzo mi na tym zależy i byłabym bardzo wdzięczna.
Bierzyńskiego stanowczo odradzam! Moim zdaniem jest niekompetentnym lekarzem, u niego w gabinecie przewija się masówka!!! Byłam u niego tylko raz i więcej już tam nie zawitam. W ciągu 40 minut (tyle czekałam na moją wizytę, choć si umawiałam na godzinę) obsłużył chyba 5 albo 6 pań :| i jakiegoś pana co mu p lacił dużo pieniędzy - tymi sie obnosił. Następnie usłyszałam, że chce mnie widzieć na następny dzień po poronieniu. Nie otrzymałam żadnych leków tym bardziej wsparcia. Z gabinetu wyszła, z mocną histerią. Reszty opowieści sobie oszczędzę. Jego jedyną 'zaletą' jest to, że jest tańszy niż inni... cena jednak przekłada się na jkość usługi. Potem trafołam do dr Miśkiewicza - złoty człowiek, okaząło się że moja ciąża nie jest skazana na niepowodzenie :) dostałam leki i opiekę medyczną ale też psychiczną. Teraz chodzę do dr Marciniaka - też jest świetny - polecam. PS. Ciąża rozwija si e prawidlowo :) już ponad półmetek.