Widok

Dobry Ginekolog w Gdyni

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa raz i mam niemiłe doświadczenia, ale od roku współzyje i chcialabym zrobic jakies podstawowe badania. Prosze o namiary!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
JAK DLA MNIE REWELACYJNY LEKARZ chodze do niego juz ponad 10lat
Zdecydowanie Dr Tomczyk-Małyjasiak !!!! Rewelacyjny lekarz, empatyczna, utożsamia się z pacjentem, czuje sie bezpieczna. Jedyny minus to Pani Dr trochę zabiegana - tyle ma pacjentek ;) ale w razie pytań na spokojnie i wyczerpująco odpowiada i wyjaśnia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja również polecam, bardzo miła kobieta i konkretna
prowadziła moją pierwszą ciążę, bardzo dokładnie, miałam wszystkie niezbędne badania
mam do niej ogromne zaufanie więc drugą ciążę też jej powierzyłam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mogę polecić Ci dr Mariusza Piątkowskiego- http://www.drpiatkowski.pl/
Sama do niego chodzę jakoś od kilku miesięcy i powiem szczerze- będę chodziła jeszcze przez długi, długi czas... :) Doktor bardzo sympatyczny, a co najważniejsze dokładny, wyjaśnia wszystkie wątpliwości i w razie potrzeby kieruje na dodatkowe badania. Jeśli jesteś studentką, to masz zniżkę :P
heke a moze leczysz sie u piatkowskiego na niepłodnosc? bo mialbym kilka pytan
JA rowniez podpisuje sie pod opinia kolezanek o dr Utkiewiczu, mialam dokladnie ten sam przypadek. U niego ciaza w 7 tyg to nie ciaza... Brak słow

Polecam dr Adama Żółtowskiego, przyjmuje na ul Romanowskiego. Zawsze pomoze, nigdy nie zbywa jakimis glupimi tekstami i zajmuje sie pacjetka od poczatku do konca
A ile kosztuje wizyta? Jestem studentką więc bym skorzystała ze zniżki ;)
WITAM.JA MAM JUŻ JAKIEŚ OBEZNANIE W LEKARZACH GINEKOLOGII W GDYNI.POLECAM DR.BIERŻYŃSKIEGO,KTÓRY MA PRYWATNY GABINET W OKOLICACH KLIFU.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja również jak na razie chodzę do dr.Małyjasiak na Dąbrówce,ale po ostatniej wizycie trochę się waham.Pani doktor tylko za przeczytanie wyników(nie byłam umówiona,weszłam między pacjętkami,sama kazała mi tak zrobić) policzyła sobie 40 zł.Nie wiem czy to normalne u innych lekarzy.Jestem w ciąży czyli jestem jej stałą pacjentką.Według was to normalne?Dodam,że przeczytanie tych wyników zajęło dokładnie 4min.
Zapomniałam napisać,że jako lekarz jest bardzo dobra i w sumie godna polecenia.Tylko te 40zł.........za nic :\
dr Piskulak - rewelacyjny doktor, ciągle się rozwija. Bardzo polecam :))
http://www.ginekolog-gdynia.com.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja płaciłam 100 zł z badaniem wziernikiem i usg przezpochwowym :)
niestety nie leczę się w tym zakresie...
Jest moja prowadzaca ciaze. Ufam jej w 99% ;) Robi mase badan, sprawdza, kontroluje, jest troche formalistka, ale dzieki temu mam porzadek w dokumnetacji medycznej. Pozatym jesli ktos chce to nie ma w ogole problemu z L4.

Ja ogolnie polecam!!!!
Dokładnie ! Szczerze polecam ! Lekarz z powołania ! Cudowny człowiek.Wystarczy poczytać opinie na jego temat.
Grzegorz Jańczewski
Polecam doktora Wójcika, przyjmuje w Klinice Gameta w Gdyni. Fantastyczny człowiek i fachowiec.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
tylko Miśkiewicz - człowiek złoto

Piskulaka odradzam, prowadził moją ciąże i jestem mega niezadowolona
A dr Głodek? ma ktoś doświadczenia?
a co sądzicie o agacie grzybowskiej albo monice chwastek?

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry