Widok

Dobry Ginekolog w Gdyni

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa raz i mam niemiłe doświadczenia, ale od roku współzyje i chcialabym zrobic jakies podstawowe badania. Prosze o namiary!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Piskulaka nie polecam !!!! zero empatii przy przekazywaniu zlych wiesci - dla niego pacjentka to kolejny przypadek...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Żółtowskiego - co prawda to nie kobieta, ale moim zdaniem jest świetny, pacjetnkę trkatuje niezwykle delikatnie, jest tak miły i kulturalny, że można się zdziwić- ja byłam zaskoczona jak mi podał rekę aby się podniosła z fotleu ginekologicznego!
Do tego wyjaśnia tłumaczy, nie nabija się, jest cierpliwy i baaaardzo rzeczowy, dla mnie idealny ginekolog, no i fakt, że pracuje w szpitalu i pewnie widział wiele przypadkó też go czyni w moich oczach odpowiednim człowiekiem do prowadzenia mojej ciąży
wizyta 100zł
przyjmuje na Romansowskiego na Pogórzu w Gdyni
Ja ze swojej strony polecam dr Piskulaka :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
dr Mężyk podobno dobra przyjmuje w Medica Polska i chyba jeszcze gdzieś kobiety chwalą
Ja od 7 lat chodzę do dr Miśkiewicza - przyjmuje na Kilińskiego. Plusem jest, że robi przy każdej wizycie USG dopochwowe. Poza tym można zrobić na miejscu badanie krwi. Ponadto chętnie i wyczerpująco odpowiada na każde pytania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam gorąco dr. Stasiak przyjmuje prywatnie w przychodni śródmieście prowadziła mi dwie bardzo problematyczne ciąże zlecała całe masy badań aby mieć pewność że wszystko jest oki bardzo miła i delikatna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Maciej Boćkowski rewelacja przyjmuje w Klifmedzie w Orlowie .Polecam
A czy ktoś mógłby wypowiedzieć się o dr Mężyk? Był ktoś u tej pani? :)
Witam ja polecam dr. Stasiak koło pogotowia jest młodą kobietką z ponad 10 letnim stażem ale ja mam do niej wielkie zaufanie obecnie jestem w ciąży dość problematycznej a przy jej opiece jestem spokojna bo zadziałała kiedy widziała zagrożenie jest oddanym lekarzem i zawsze ma czas na rozmowę jeśli tego potrzebujesz. szkoda że nie przyjmuje już na NFZ bo tacy lekarze jak ona powinny mieć podpisane umowy z NFZ lekarze który są z powołania :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
popieram że Pan dok Bockowski to dobry lekarz, poniewaz byłam u wielu i żaden nie potraktował mnie powaznie. dzięki niemu mam świadomośc że uda mi się zajśc w ciąże i dlaczego do tej pody do niej nie dochodiło. pozdrawiam basiek
Polecam dr Wiesława Bednarza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Glodka bardzo nie polecam! Usg kontrolne piersi to wg niego fanaberia. Sprawdzil sie tylko w dbaniu o aktualna cytologie. Prowadzenie mojej ciazy zaczął od kompletnego chaosu w podstawowych badaniach i pominął taki szczegół jak założenie karty ciazy. Na pytania odpowiadał niechętnie, ile mozna opowiadac o tym samym, w końcu to nie jest jego pierwsza ciaza... Szybko zmieniłam lekarza
Magdalena Młodzianowska przyjmuje w starmedica na ul. 10 lutego-polecam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
popieram Młodzianowska jest dobra, a przychodnia dobrze wypodażona oraz czysciutka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witajcie, ja również polecam dr Żółtowskiego, świetny lekarz i dobry człowiek. Od początku prowadzi moją ciążę i w piątek będzie mi robił cc! POLECAM!
Witaj, byłam dwa razy u Dr Głodka w lux medzie i nie mogę narzekać, dobry lekarz, solidny i miły, chociaż jak dla mnie mało delikatny.
Widzę, że nie tylko ja tak dobrze trafiłam :)

dr Młodzianowska w Starmedice w Gdyni - jaka ta przychodnia łądna, a Pani doktor bardzo przystępna, pomogła mi, a atmosfera w gabinecie była miła, miałam stres, ale przeszedł podczas rozmowy z Panią Doktor. Dziewczyny szczerze polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam dr M.Skórę. Przyjmuje na NFZ w Gdyni na ul. 10 Lutego. Jest sympatyczny, wyrozumiały, cierpliwy. Robi przed badaniem dokładny wywiad. Naprawdę polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja jeździłam do dr Stencla do Invicty w Gdańsku. na pewno warty polecnia, ale trochę męcząca ta odległość. Od listopada ponoć klinika otwiera się też w Gdyni, wiec może będzie tam przyjmował mój ulubiony pan doktor :)
Zabieg założenia spirali nie jest prosty. Proste to szkalować kogoś bezpodstawnie. W medycynie nawet najmniejsze wkłucie może mieć nieprzewidziane konsekwencje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry