Widok
Dobry ginekolog do prowadzenia ciąży.
Drogie mamy proszę was o radę poszukuje ginekologa godnego polecenia (interesuje mnie tylko taki na NFZ) z terminami jak najszybciej, najlepiej jeszcze na marzec do prowadzenia ciąży. Chciała bym aby w gabinecie miał aparat do USG. Ja jestem z Redy więc wolała bym gdyby lekarz również był z tych okolic lub Gdynia albo w ostateczności Gdańsk.
Proszę aby to byli lekarze naprawdę godni polecenia. Moja ostatnia ciąża zakończyła się CC dodatkowo miałam cukrzyce i małowodzie, nie wykluczone, że i tym razem się to powtórzy a więc naprawdę liczę na specjalistę.
Proszę aby to byli lekarze naprawdę godni polecenia. Moja ostatnia ciąża zakończyła się CC dodatkowo miałam cukrzyce i małowodzie, nie wykluczone, że i tym razem się to powtórzy a więc naprawdę liczę na specjalistę.
muszę, ale niekoniecznie do "tego super lekarza z dobrymi opiniami". i co? pójdziesz. lekarz zrobi wywiad, usg nie zrobi. i właściwie nic nie powie, badań nie przepisze, leków odpowiednich nie da... oczywiście to nie musi być standard, ale często to tak wygląda, niestety... a Pani szuka lekarza "na dłużej"... Ewentualnie można na pierwsza wizytę wybrać się odpłatnie i poprosić lekarza, że chciałoby się zostać nową pacjentką. :)
Polecam dr Koch z ProFemina w Wejherowie, pierwsza wizyta jest płatna 140 zł potem( od razu umów się na NFZ na kolejną) potem już się z wyprzedzeniem umawiasz. nie wiem jak u innych lekarzy z tej kliniki z terminami, ale Panią doktor polecam, prowadzi mi teraz ciąże w zastępstwie za dr Żabińskiego i jestem zadowolona