Widok

Dobry ginekolog!

Ginekolodzy Temat dostępny też na forum:
Zna ktoś jakiegoś dobrego ginekologa-położnika w Gdańsku?Może być gabinet prywatny.

;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Panią dr Małgorzatę Januszewską. Bardzo dobry specjalista, prowadziła moją ciążę - jestem z jej opieki bardzo zadowolona. Człowiek konkretny, jako lekarz ginekolog delikatny, dokładny, cierpliwy. Na wszystkie pytania zawsze uzyskiwałam konkretne i wyczerpujące odpowiedzi. Bardzo dobry sprzęt do USG. Ogólnie wielki POZYTYW
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja polecam dr Grzybowska z Gdyni, prowadzila moja ciaze i zadnych negatywnych stron nie zauwazylam. Chodze do niej od 9-10 lat. Prywatnie przyjmuje w przychodni na Dabrowie, koszt wizyty to 80zl (albo 90zl, chodze raz do roku kontrolnie i zapomnialam ;) ), w tym cytologia, usg waginalne i badanie ginekologiczne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
NIE POLECAM dr malgorzaty januszewskiej ktora przyjmuje w Gdansku i w Gdyni .
Gdy trafilam do tej pani powiedzialam, iz bylo u mnie podejrzenie guza na jajniku, ale po badaniu stwierdzila ze nic takiego tam nie ma. Leczylam sie u niej przez rok i lekarka caly czas nie wiedziala skad mam ciagle plamienia, faszerowala mnie roznego rodzaju tabletkami antykoncepcyjnymi kotre nie przynosily zadnych efektow. Po roku udala sie do endokrynologa ktory odrazu wyczul guz i skierowal mnei na badanie USG. Okazalo sie ze mam guz wielkosci 4cm na 5cm, ktory trzeba bezzwlocznego usunac operacyjnie....... Guz przez caly rok sobie rosl a ona przy zadnym z wielu badan go nie wyczula. Takim lekarzom powinno sie zabierac zezwolenie na wykonywanie zawodu. Do dzis zaluje ze nie wrocilam jej o tym powiedziec.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
Za to moge polecic dr. Ciepłucha ktory wykonal mi operacje usuniecia guza laparoskopowo.

p.s. Zapomnialam dodac ze przez dr januszewska wraz z usunieciem guza stracilam pol jajnika.
czy ja mogłabym też poprosić namiary?
ela.geldon@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Mielcarek, wiecej niz 120 zl nie zostawisz w gabinecie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja korzystam z uslug Doktora Wojciecha Gościniaka przyjmuje w Swissmedzie we wtorek od 16;00, koszt wizyty 100zł +90zł za usg, bardzo dobry lekarz polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę powiedzieć jak się nazywa ten ginekolog - endokrynolog , mam podobne problemy do Pani problemów , Pozdrawiam
co pacjent to opinia:) biorac pod uwage fachowosc, a nie uprzejmosc, zdecydowanie polecam dr Szymule, pomogl bardzo szybko zdiagnozowac przyczyne nieplodnosci, jesli chodzi o Pania dr Makowska, chociaz podejrzewala u mnie endometrioze, nie zlecila prostego badania CA 125, ktore rozwialoby watpliwosci. Zalecila abysmy jeszcze przez rok starali sie z mezem o dziecko. Tak wiec, nie trudno sie domyslic, ale to byl rok dla nas stracony.

Staralismy sie o dziecko 3 lata. Prze ten czas, trafilismy do kilku lekarzy specjalizujacych sie w tematyce nieplodnosci.
Z calego serca polecam dr Wydre. Profesjonalizm na najwyzszm poziomie oraz szacunek do pacjenta, to to co wyroznia Pana dr Wydre. A sam fakt, ze w drodze jest drugi dzidzius mowi sam za siebie:)

A jak się ma Ag CA 125, do endometriozy. Może to jakieś nowe wyniki badań?
polecam dr Szerle z Cliniki Medici w Gdyni-fajny czlowiek i dobry lekarz...wizyta 80 zl a usg 60zl.
co osoba to opinia....
ja niestety nie jestem zadowolona z Ciepluch, ordynator z miejskiego, w ubiegłym roku miałam u niego wykonywany zabieg, u niego znaczy najpierw wizyta w prywatnym gabinecie i szybki termin operacji!!!
Miałam torbiel na jajniku i "doktor" widzi tylko jedno usuwanie i to jak najwięcej usunął mi torbiel z całym jajnikiem, to nic że chciałabym mieć dzieci, najważniejsze, żeby on miał czyste ręce, żeby mi nic nie odrosło i żebym nie miała pretensji, że za mało wycięte. NIE POLECAM, z moich obserwacji jak leżałam na oddziale. jak najwięcej wyciąć mieć jak najmniej problemu!!! oczywiście komuś to może odpowiadać ale ja mam wielki żal i niestety tylko to mi teraz pozostaje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się z Twoją opinią o doktorze Piotrze Zygmuntowiczu ze Szpitala Wojewódzkiego im. Mikołaja Kopernika . Jest Ordynatorem Oddziału Położniczego , to człowiek ANIOŁ ! ! ! Smiało mozna tak stwierdzić , bo to naprawdę wyjątkowy lekarz ginekolog-położnik . Jest ciepły , miły , serdeczny , doda otuchy kiedy trzeba , ponadto pod względem swojej specjalnosci jest doskonały .Ja rodziłam 3 lata temu synka w tym szpitalu i z opieki doktora Piotra Zygmuntowicza przed i po porodzie byłam bardzo zadowolona i myślę że nie tylko ja mogę o nim powiedzieć dobre słowo , ale mam nadzieje że każda kobieta , która trafiła pod jego opiekę miała okazję się przekonać jakim jest dobrym człowiekiem . Jak dla mnie CUD lekarz !!! ponadto mogę także polecić DR. WIESŁAWA KIJUCIA ,Prowadził moja ciąże od początku do końca i byłam z jego opieki naprawdę zadowolona , Przyjmował wcześniej jak do niego uczęszczałam w przychodni na Stryjewskiego - na Stogach i bardzo ubolewam ,że juz Jego tam nie ma ,bo byłam naprawdę bardzo zadowolona z jego opieki , i powiem nawet że specjalnie jeżdziłam do niego z Pruszcza GD. Podobno ma dyżury w szpitalu na Zaspie , a teraz przyjmuje ponoć w SWISSMEDZIE na Wileńskiej ( pewna nie jestem ) .Szkoda trochę że prywatnie ,bo z chęcią bym w dalszym ciągu poddała się jego opiece lekarskiej , bo lekarzem jest bardzo dobrym , jednak niestety nie każdego stać na prywatną wizytę :(ubolewam więc że nie mogę chodzić do niego na kasę chorych.Chociaż niektóre Kobiety mają opinie o tym lekarzu sprzeczna do mojej to ja jednak swoją podtrzymuję ,że jest bardzo dobrym lekarzem , świetnie prowadził moja ciążę zlecał wszelkie potrzebne badania ( mam wrodzoną niedoczynność tarczycy ) i naprawdę nie mogę narzekać na nic , bo opieka Prenatalna podczas mojej Ciąży była Fachowa i z całego serca za to Dziekuję Doktorowi Wiesławowi Kijuciowi , Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam,
byłam pacjentką Dr Fiutkowskiego z Sopotu i uważam ,że to bardzo miły i dobry lekarz, miałm też przyjemność korzystać z usług dr Bierzyńskiego który przyjmuje koło Klifu ul. Jodłowa, bardzo miły, udzielił mi wyczerpujących informacji, wykonał pełne badania - usg,cytologia, wymaz. Wszystkie zalecenia kazał mi notować co później było przydatne, ceny bardzo przystępne - lekarz z powołaniem. NIe polecam Pani dr Grzybowskiej ani dr Skóra przyjmują w Gdyni przy ulicy Legionów przychodnia Wzgórze... zrezygnwałam z ich usług na początku ciąży, niemili, nieuczynni i okropnie to wspominam, mąż nie mógł być podczas pierwszego Usg u dr Grzybowskiej ja chciałam nagrać to co będzie widać na monitorze a na to usłyszałam że sobie nie życzy- brak słów!
Dr,Kardzis to wredna baba.byłam u niej w przychodni na NFZ i była przemadrzała i nie miła,mało tego,po wizycie u niej dostałam stanu zapalnego!!!! Nastepnego dnia miałam probemy z chodzeniem i siadaniem.po latach trafiłam przez przypadek na Podboielańskiej na Usg.Za kase była miła. Moja znajoma przez nią straciła dziecko.Druga po urodzeniu 3 dzieci poszła po antykoncepcje ,a ta walnieta zaczęla ja umoralniać i gadać jak "moherowy beret".....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
a ja odradzam i to mocno !! przyjmowala na klinicznej, poszlam do niej z testem ciazowym poczatek ciazy, powiedziala ze nic nei czuje (nie miala usg) i kazala kupic tabletki na wywolanie okresu !!! na szczecei poszlam na test z krwi !!
Polecam forum "dobra lista" ginekologow
http://forum.gazeta.pl/forum/f,18090,_Biala_lista_dobry_ginekolog.html

Ja polecam dr szelezinskiego - ordynator na zaspie - przyjmuje w sopocie, ewentualnie zabiegi robi na NFZ w szpitalu.
ale głupoty tu niektórzy wypisują, u wielu kobiet w tym u mnie, tworzą się torbielki przed miesiączką, potem same się wchłaniają. Najlepszy sposób aby ich nie było to pigułki -załatwiają sprawę
ja także go polecam. ''przeszłam '' z nim dwie ciąże i jestem zadowolona. prywatnie chodziłam do niego do sopotu,ale pracuje w szpitalu wojewódzkim
polecam dr. fiutowskiego z sopotu -wcześniej nnie napisałam kogo :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

do góry