Widok

Dobry ginekolog!

Ginekolodzy Temat dostępny też na forum:
Zna ktoś jakiegoś dobrego ginekologa-położnika w Gdańsku?Może być gabinet prywatny.

;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mama napisał(a):

> Zna ktoś jakiegoś dobrego ginekologa-położnika w Gdańsku?Może
> być gabinet prywatny.
>
> ;)
Witam mamusiu! :)
Znam dobrego ale z Sopotu jak by co to daj znać na forum!Z tego co wiem to przyjmuje w szpitalu wojewódzkim. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
a czy ktos zna naprawde dobrego ginekologa w gdyni...?Niestety trafilam do bardzo nie milej pani:(i szukam kogos normalnego:)planujemy miec niedlugo dzidzie i chce sie dobrze przygotowac:)
Agata-Derkoracje

tel. 508 414 614
email: info@agatadekoracje.pl

Naprawdę świetny ginekolog, to dr. Bierżyński. Przyjmuje w Gdyni-Orłowie.
Jest bardzo kulturalny, uprzejmy, "fachowy". Mam dwójkę dzieci, niestety dopiero z drugim do niego trafiłam. Obleciałam wielu ginekologów w Trójmieście i jest to jedyny znany mi lekarz, który przejmuje się pacjentkami, a nie kasą którą można na nich zarobić.
Naprawdę polecam nie tylko przy porodzie.
Oto tel:0-602-642-790AGATA82R napisał(a):

> WITAM
> A CZY KTOS ZNA NAPRAWDE DOBREGO GINEKOLOGA W GDYNI...?NIESTETY
> TRAFILAM DO BARDZO NIE MILEJ PANI:(I SZUKAM KOGOS
> NORMALNEGO:)PLANUJEMY MIEC NIEDLUGO DZIDZIE I CHCE SIE DOBRZE
> PRZYGOTOWAC:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
bardzo dziekuje!
prosze jeszcze o dokładny adres i jesli mozna wiedziac ile kosztuje wizyta:)
Agata-Derkoracje

tel. 508 414 614

Witam!
Jeśli chodzi o adres, to prosiłabym dowiedzieć się przez telefon, ponieważ my jeżdzimy tam "na pamięć". Powoedzieć tylko mogę, że jest to blisko KLIFU w Gdyni-Orłowie.
A jeśli chodzi o cenę wizyty, to jest ona uzależniona od rodzaju badań zrobinych w gabinecie(usg itp). Jednak ceny nie są wysokie. W porównaniu z innymi trójmiejskimi gabinetami są nawet bardzo niskie.
Dla przykładu powiem, że chodząc w ciąży na badania, koszt najdroższej wizyty nie przekroczył nigdy 100 zł., a końcowe wizyty, które odbywały się nawet co tydzień kosztowały nawet po 20 zł.
Jeśli myśli Pani o dziecku, to naprawdę gorąco polecam, bo naprawdę bardzo ważne jest, żeby mieć dobrego lekarza. Wiem to z doświadczenia, gdyż po pierwszym dziecku długo nie mogłam dojść do siebie, właśnie z powodu llekarzy.(w sensie psychicznym, dodam).
Pozdrowienia.
Oli.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam czy jakaś Pani mogłaby polecić mi dobrego ginekologa z Gdańska.(prywatnie albo na NFZ).Z uwzględnieniem tego,że będzie to moja pierwsza wizyta.Bardzo się boję.Dziękuję.Pozdrawiam :)
witam!ja niestety tafilam z pierwsza wizyta do "potwora"odradzam dr Anne Legane ze swissmedu .polecam luxmed przeprowadzilam wywiad i podobno najlepsi sa dr piotr zygmuntowicz i pani dr małgorzata januszewska.ostobiscie przetestuje 15lutego:)
pozdrawiam
Agata-Derkoracje

tel. 508 414 614

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czesc Agatko!Ja chodze do dr Bierżyńskiego,jednak ciągle odkladalam wizyty i teraz mam male problemy ze zdrowiem,dzwoniac pod ten stacjonarny wieczorem i po poludniu nie moge sie dodzwonic.czy moglabys napisac mi kiedy przyjmuje(w jakich godzinach i w jakie dni tygodnia).
Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz:)
Powiem wam tylko tak nie polecam Bierżyńskiego przez niego straciłam jeden jajnik miłam ogromnego tormiela wielkości arbuza nie potrafil go wyczuć stwierdził ze estem w ciąży mam ogromną bliznę a to co mnie przez niego trafilo to ciężko by opowiadaćoli napisał(a):

> Naprawdę świetny ginekolog, to dr. Bierżyński. Przyjmuje w
> Gdyni-Orłowie.
> Jest bardzo kulturalny, uprzejmy, "fachowy". Mam dwójkę dzieci,
> niestety dopiero z drugim do niego trafiłam. Obleciałam wielu
> ginekologów w Trójmieście i jest to jedyny znany mi lekarz,
> który przejmuje się pacjentkami, a nie kasą którą można na nich
> zarobić.
> Naprawdę polecam nie tylko przy porodzie.
> Oto tel:0-602-642-790AGATA82R napisał(a):
>
> > WITAM
> > A CZY KTOS ZNA NAPRAWDE DOBREGO GINEKOLOGA W
> GDYNI...?NIESTETY
> > TRAFILAM DO BARDZO NIE MILEJ PANI:(I SZUKAM KOGOS
> > NORMALNEGO:)PLANUJEMY MIEC NIEDLUGO DZIDZIE I CHCE SIE DOBRZE
> > PRZYGOTOWAC:)
A ja polecam dr Pilarską z Gdyni (NZOZ Śródmieście i EVI-med)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja chodzę do dr Niedżwieckiej do ABC Family w Sopocie - jestem zadowolona. Wiem, że pani dr ma też swój prywatny gabinet w Gdańsku Głównym - chyba w Madisonie.
Natomiast w Gdyni - zdecydowanie odradzam dr kiełkowskiego (przyjmuje na Placu Kaszubskim)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli chodzi o dobrych ginekologów to jest niewielu.Ja jednak znam jednego,lekarza z powołania,ordynatora ginekologii w Szpitalu Mikołaja Kopernika. Przyjmuje tez prywatnie na Grunwaldzkiej w Gdańsku.DR.Piotr Zygmuntowicz
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11
Dr Małgorzata Januszewska, przyjmuje tez na NFZ w przychodni na ul. Jeleniogórskiej w Gdańsku - Ujeścisku. Delikatna i fachowiec mimo młodego wieku a może własnie dlatego ;-) . Polecam
Może mi Pani podać dokładne namiary na panią Januszewską nr tel?
dr Joanna Manitius - Sudara, spacjalista ginekolog-połoznik, ginekolog dzieciecy).

Przyjmuje na Morenie, na Myśliwskiej.
Bardzo sympatyczna kobieta, można z nią porozmawiać o wszystkim, pomoze i doradzi.
Koszt za wizyte ok. 100zł, ale jest warta tych pieniedzy.
Dr Niedzwiecka przyjmuje również w Sopocie?,no proszę w kilku miejscach prywatnie a jak pójdziemy do niej na NFZ to i tak zaprasza prywatnie.Co za pazerni lekarze.Przeczytajcie o niej w wątku O przychodni Eter Med.
Mam super lekarza, jest bardzo dobrym specjalistą i dobrym człowiekiem.Polecam ! Miałam wielu lekarzy, ale przy tym pozostanę. Dwa lata temu byłam przez niego operowana w szpitalu Swiss Med w Gdańsku. Jest nim dr. Dariusz Wójcik. Proszę o nim przeczytac na stronie internetowej Szpitala Swiss Med w Gdańsku. Powodzenia ! Będzie Pani zadowolona.
Świetnym lekarzem jest dr. Dariusz Wójcik z gdańskiego Szpitala Swiss Med, kt.ory przyjmuje w przychodni Swiss Med w Gdyni na ul, Armii Krajowej. Polecam, jest dobrym człowiekiem i lekarzem. Byłam przez niego operowana. Proszę o nim przeczytac na stronie internetowej szpitala.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz może numer telefonu do tego lekarza?

Inne tematy z forum Zdrowie

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Mały penis we wzwodzie (8 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry