Widok

Dobry kombinezon na zimę- jakie polecacie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Z racji zbliżającej sie zimy rozglądam się za kombinezonem dla mojej panny. I jestem w kropce;-)
Jaki kombinezon polecacie dla chodzącego dziecka ( jedno-dwu częściowy) jakiej firmy najlepiej się u Was sprawdziły.
Podoba mi się Tchibo ale zastanawiam się czy napewno jest wystarczająco ciepły?
Wydatek dosyć spory więc nie chciałabym żałować zakupu;-)
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mieliśmy 1 i 2 częsciowy.
1 cz- wygodny na sanki, nic nie zawiewało, wszystko pozakrywane, rach-ciach i dziecko rozebrane.

2 cz- wygodny np na wycieczki autem- rozbierasz tylko kurteczke , w spodniach na krotka trase się nie zagotuje maluszek.Ale więcej z nim zachodu było jeśli chodzi o ubieranie, ciągle poprawianie w trakcie chodzenia.

Mieliśmy Coccodrillo i H&M.
image

image

ja miałam H&M i C&A oba super się sprawdzily

tak jak Ania piszę 1 cz. był świetny właśnie na sanki
image
image
hmm czyli czeka mnie większy wydatek niż myślalam;P radzicie dwa kombinezony...jaaa;-) sponsora szukam, hehe
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również mam jedno i dwu częściowe :) Tak jak napisały dziewczyny jedno częściowe są idealne na sanki, a dwu do samochodu :)

U mnie rewelacyjnie sprawdziły się kombinezony firmy Next oraz Gap
image
image

image
Agusia a next nie był zbyt cienki na polskie zimy? Bo gdzieś czytałam że własnie zimowe ciuszki sa trochę cienkie
Mam kurcze z 4 super kurtki i płaszczyki właśnie z gapa ale za duże i muszą poczekać do przyszłego roku;/
imageimage
Był a w zasadzie jest cieplutki na polarku, mała śmigała w nim ostatniej zimy :)
image
image

image
Tchibo mają taki zamek i możesz zrobić jakby jednoczesciowy więc nie trzeba dwoch kombinezonów. I jest ciepły. Ja miałam i byłam bardzo zadowolona. Nie dosć że ładny to i praktyczny. Miałam też jednoczęściowy i nie założyłam ani razu.
Jolu ten mój Next jest bardzo podobny do tego z tej aukcji :)
http://allegro.pl/item1191518446_kombinezon_tchibo_110_116_gratisy_benetton_next.html#gallery
image
image

image
Potwierdzam zamek wewnątrz kombinezonu to super sprawa masz wtedy i na sanki i do samochodu w jednym :)
image
image

image
ja zawsze miałam 1 kombinezon 2 częściowy, starczył. Kurtkę kupowałam a spodnie szyła i nadal szyje teściowa :) zgodnie z moimi wymogami

Firmy:cubus(rewelacja), kaphall
no właśnie bardzo podoba mi się taki z tchibo i ten zamek faktycznie fajna sprawa image

Uploaded with ImageShack.us

jeszcze porównam sobie z coccodrilo i z kappem jak sie pojawią w sklepach może nowa kolekjca będzie miała coś fajnego
imageimage
też uważam ten kombinezon za rewelacyjny, ale koszt jest spory
image
image
jolga , warto zaglądać do Reala - w zeszłym roku były tam kombinezony Tchibo z poprzedniej kolekcji - 2 częściowe ( z wyciętymi wew. metkami ) za o ile dobrze pamiętam 49 zł - zostały migusiem wykupione i sprzedawane na allegro po 150 zł ...... także zaglądaj tam i dobrze się rozgladaj jesienią. To na 100% były kombinezony Tchibo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ooo, dobrze wiedzieć;-) dzięki za info
imageimage
sprawdziłam to było na koniec września cena 59 zł z groszami
tu masz watek możesz sobie poczytać
http://forum.gazeta.pl/forum/w,583,100945813,,Kombinezon_Tchibo_w_Real.html?v=2
ja tez rok temu kupiłam nowiutki Tchibo za ok 90 zł na Allegro :-)
także warto szperać
Dla drugiej córci też już wypatruję Tchibo - naprawdę polecam te kombinezony :-)
www.naszekobiece.fora.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

na takie temperatury jak w listopadzie to z Fazymazy sa bardzo dobre https://fazymazy.com/kategoria/kombinezon kombinezony niemowlece jesienne i zimowe

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

białe blaty w kuchni (42 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was posiada białe blaty w kuchni, ładnie to wygląda, ale czy jest wygodne?

Wyprawka dla dziecka lato (48 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry