Widok

Dobry serial?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mozecie polecic jakies dobre seriale zagraniczne?:) Lubimy z mezem sobie obejrzec wieczorem, ale nie romansidla bo on tego nie zniesie:) Ja moge z czystym sercem polecic to co do tej pory obejrzelismy:
The Suits
The killing
Six feet under
Breaking bad
Dr house
Games of thrones
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://iitv.info/ tu jest skarbnica seriali, ja oczywiscie sciagam ale ja jestem serialomaniakiem i wiekszosc juz widzialam ;p

polecam skandynawskie var veum , irene huss, most nad sundem ) Forbrydelsen ( to dunska wersja the killing) itp tego jest pelni na chomikuj

haven na podstawie kinga, brytyjski sherlock/ amerykanski elementary, misfits tez sa uk i usa( mocno porabane ostrzegam), lost room, the walking dead, once upon a time, dollhouse,
image

Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?

a teraz sie wkrecilam w serial z muzyka country hehe nashville :)

i rosyjska parodie scrubs http://www.youtube.com/watch?v=8tRRQiSnKbY na youtubie z napisami,
image

aaa Walking dead tez ogladam, Homeland tez byl dobry.
My ogadamy na kinomaniak.tv tez jest sporo i nie trzeba sciagac:)
U mnie pierwsz miejsce od lat bez zmian
The Sopranos
Sex ande the city(pierwsze serie)
Mad Men
ja jeszcze uwielbiam true blood , teraz obejrzalam dwa odcinki nowego serialu balla banshee tez niezle :)

a i pochlonelam caly 1 sezon girls (po tym jak dostal 2 globy:P) niezly taki w stylu lat 70 ale duzo golizny ;)
image

Gra o tron
Chirurdzy
Spartacus
Nie z tego swiata

i teraz próbuje i nie mogę się w nic wkręcic za bardzo..
No wlasnie nas True Blood nie wciagnelo:) Glowna bohaterka jakos mnie irytuje:D A to Girls to jakis babski pewnie? Bo jak mowilam moj P. takiego nie zdzierży:)
a jak Wam sie podobal six feet under to polecam jeszcze Pushing Daisies ( ja dwa razy widzialam wszystkie sezony), no ale nic nie pobije twin peaks to chyba z 15 minimum... ale to dlatego ze muzyka taka wciagajaca i klimat :)
Oooo te wygladaja fajnie, twin peaks tez nie widzialam nigdy w calosci:) Jutro sobie wlaczymy:)
A zapomniałam jeszcze o moich ukochanych '' Desperate Housewives'' ale tego to nie każdy facet zdzierży.
moje ulubione to:
Dexter
Grey's Anatomy
Downton Abbey

i już nieco mniej Nip/Tuck - ale nie znam polskiego tytułu
bez skazy :D o matko ten serial to jest dopiero porabany pozytywnie ;) tez ogladalam ale trescia to podchodzi pod telenowele normalnie ;)
ja też oglądam haven (aczkolwiek ostani sezon robi sie torche mymuszony), true blood )głownej bohaterki nie lubie bo jest wkurzająca ale lubie Erika :D), oglądam CSI NY mój woli Majami :P, Z komedii to MODERN FAMILLY, Chirurdzy też są ok ale też ostani sezon taki troche wymuszony. MAGIA KŁAMSTWA ogólnie niektóre sprawy nudne ale info o mimice jest ok i z tego co czytałam prawdziwe :). może coś jeszcze mi wpadnie ciakawego to dopisze :)
aga jeszcze AMERICAN HORROR story ale poki co pierwszy sezon mi sie podobał drugiego nie mogę jakoś w nocy oglądać :P..
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Scherlock
Sherlock ;)
Polecam miniserial produkcji BBC "Luther", facet będzie zadowolony:)
[img]image[/img][img]image[/img]
Nam się podobał: http://www.prison-break.filmowo.net/
Przeblysk jutra!!!!!!!
polecam Battlestar Galaktica
MAD MEN :)
homeland
świetny
image
image[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.
"American horror story" jest zajefajny. A druga seria jeszcze lepsza niż pierwsza :)
Alis a bardzo to jest 'straszne' hehe? ja to sie boje horrorow itp ;p po walking dead mialam schizowe sny :-)
hmm, takie straszne bardzo, to nie, ale pokręcone, ze nie jestem w stanie obejrzęć 3 odcinków na raz, bo mi łeb pęknie ;) najbardziej przerażający jest początek, kiedy lecą napisy. hehe. Zawsze musiałam to przesuwać :) Ale nie wiem czy bym oglądała to, będąc sama w domu :] Jak na horrorowaty serial, to jest naprawdę niezły.
Homeland - polecam
Dla mnie dobry
American horror story
Walking Dead
el barco
666 park avenue .
Homeland juz widzielismy:)
American Horror Story nie dalam rady wlasnie ze wzgledu na poczatek, zrazilam sie jakos ze bedzie mega straszny, tam jakies dzieci na poczatku i stwierdzilam ze nieeee:)
teraz oglądam REVENGE - całą serię w tydzień wciągnęłam:p

polecam The Mentalist, Lie to me, Dexter - to oglądałam z mężem, True Blood też oglądaliśmy, ale to trochę dziecinnada.
Teraz jeszcze Elementary oglądamy.

Wszystkie polecam :-)
Pierwszy sezon ma może straszne litery z początku ale druga jest jeszcze bardziej pogibana :P..Pierwsza w sumie trzyma non stop w napięciu ja na dzień dobry 3 odcinki strzeiłam i ciągle myślałm co będzie dalej :)
ncis - super
Zaczelismy ogladac Revenge, narazie super:)

Czarnobyl
Peaky Blinders
Ślepnąc od świateł

Jeśli są tu fani kryminałów to powinniście sprawdzić nowy serial - Krucjata :D Świetna opcja na chłodne wieczory, w najbliższy wtorek premiera kolejnego odcinka także warto sobie zobaczyć. Dla mnie 10/10

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

do góry