Widok

Dobry twaróg sernikowy - jakiej firmy?

Jakich (wiaderkowych) twarogów używacie do sernika? A których lepiej unikać?

My zwykle kupujemy President :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agusia my w lidlu w wiaderku kupujemy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My również z lidla, ale bardzo dobry jest z Włoszczowej. W auchan był w promocji za 5,85 ale to w zeszły czwartek, wiec nie wiem czy jest nadal.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jadlam juz nie jeden twarog ale tak wysmienitego jak ze strzalkowa to nigdny teraz tylko ten kupuje .Opakowany w papier ,panie w sklepiku dodatkowo wkladaja do woreczka. Mokry pachnacy, juz ze smietanka tylko posolic .Troche pieprzu szczypiorku i zajadac pycha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja kupuję z Włoszczowej, jest naprawdę bardzo dobry. Ale generalnie testowałam już z różnych firm i tak naprawdę to chyba na żadnym się nie zawiodłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Klinek zawinięty w papier z Maćkowy (ale ten trzeba sobie zmielić) lub mielony z SM Śnieżka. Jedyne słuszne twarogi na sernik w naszym regionie :)
Najsłodsze Pozdrowienia
Pracownia Tortów Róg Wojskiego
http://www.rogwojskiego.pl
http://www.facebook.com/rogwojskiego
tel 58 302 50 18
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też wychodzę z założenia, ze dobry twaróg to ten w kostce/klinku. Ostatnio poradziłam z nim sobie blenderem. Nie mieliłam w tradycyjnej maszynce.

Chociaż w tą Wielkanoc jadłam przepyszny, puszysty sernik wiedeński domowej roboty z wiaderkowego sera Pilos z Lidla.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W końcu zrobiłam sernik nowojorski z twarogu "wiaderkowego" z Lidla :) dobry był :D

Niestety nie miałam okazji przetestować twarogu sernikowego SM Śnieżka - dwa razy zamawiałam ichnie wyroby i dwa razy nie byłam zadowolona... A miało być tak pięknie ;)
Polecam Delfiko, do kupienia w Netto.

Inne tematy z forum Kulinaria

Przedstawiciel Thermomix (70 odpowiedzi)

Szukam przedstawiciela thermomix z Gdańska. Ktoś zna??

Sushi... (11 odpowiedzi)

Gdzie kupujecie rybę, żeby mieć pewność, że świeża? Przepisy też mile widziane, zwłaszcza z...

Gotowanie - niby banalna sprawa .. ale jak sie nauczyc (38 odpowiedzi)

Witam Kuchareczki ... Moim problemem jest to że zupełnie nie potrafię gotować :( Zawsze obiady...

do góry