Widok

Dobry weterynarz - gdzie w Gdańsku/Trójmieście?

Witam

Poszukuję dobrego weterynarza na terenie Gdańska/Trójmiasta dla pieska z problemami żołądkowymi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najwspanialszy wet jakiego znam jest w Pruszczu Gd Gabinet Reksio. tylko koniecznie do Pana dr nie żony
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja polecam dr Konczaka (syna) z Rumi. Ma serce do zwierzakow. Natomiast zdecydowanie odradzam dr Bandure z Chylonii- zdarzylo mu sie uderzyc mojego psa podczas wizyty.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam Animal Garden

http://animalgarden.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tylko Sobotka na Czarnym Dworze w Gdańsku. tłumy ludzi, miłość do zwierząt i ceny dla wszystkich pacjentów, nie tylko dla właścicieli najdroższych ras.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
zdecydowanie polecam VETLAND- gabinet przy ul.Bergiela na Ujeścisku!
Bardzo dokładne lekarki, trafne diagnozy i mają świetne podejście do zwierząt
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
dr Kieza Opolska 6, Gdańsk, zwierzęcy onkolog, mnie po leczeniu w przychodni Amicis (konowały) odratował psa z zapaleniem pęcherza. Piesa miała ostre zapalenie pęcherza z trzema rodzajami bakterii, m.in. tymi od sepsy. Pierwszy lekarz.który zrobił posiew moczu i psia po trzech miesiącach leczenia wyzdrowiała. Dodam, że od tego czasu minęło już dwa lata.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
A znacie kogoś dobrego od kotów? Moja kotka od jakiegoś czasu dziwnie się zachwuje, pije duże ilości wody, jak był gruby to mocno wychudł. Trochę się zaczynam martwić.
jadwiga, szybko do weterynarza! To wygląda na niewydolność nerek! Jeśli możesz pobrać mocz od kota, daj do badania (np. w laboratorium szpitala na zaspie) i pójdź do weta juz z wynikiem. A dobry wet jest np. na Osowej (p. Taube) albo na Stogach (p. Ziemkiewicz).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Potwierdzam - NAJLEPSZY!:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja bardzo polecam Gabinet na slowackiego w Gdańsku, nazywa się animal.med. Leczę tam swojego kota. Wyleczyli mu ciężka grzybicę bez archaicznych rzeznickich metod, zaangażowanie i podejście na najwyższym poziomie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dobrą diagnostykę mają również w Trójmiejskiej Klinice Weterynaryjnej przy Bulońskiej 16. Mają czynne 24h, najczęściej chodzę tam z moimi pupilami. Jak coś to tutaj masz nr tel 734 188 188
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Gabinet na Słowackiego lub dr Czernielewski na placu Komorowskiego.Na Słowackiego to jego uczniowie też polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mam inna opinie, zle ziagnozowal mojego psa. Po pieciu godzinach odszedl.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Od jakiś 14-15 lat jeżdże z psami(teraz druga para psin) do wetów na Żabiankę - Gdyńska 1 :) Jeśli coś poważniejszego - to Dr Darek Sularz :)

nie wiem jak Panie Dr spisują sie w trudniejszych przypadkach - ale jeśli chodzi o szczepienia, oczyszczania gruczołów okołoodbytowych, obcinanie pazurków itp. - do super podejście ma "Ciocia" Ola :] Moje psice nawet nie wiedzą kiedy mają robiony zastrzyk ;) Mała zawsze jest wytulona, wygłaskana, może wycałować "Ciocię" ;) dostaje smakołyki ;) może pozwiedzać gabinet :]

Chyba najlepszą opinię wystawiają moje psy - które nie boją się iść do weterynarza ;) A pierwsze dwie na początku jeździły bliżej domu do lekarza - tam nie chciały wysiąść z auta, trzeba było wyciągać je na siłę... Na Żabiance zawsze same wyskakiwały i biegły na dół do poczekalni :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A możecie polecić dobrego weterynarza w Gdyni ? Z góry dziękuję :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ruda, najpierw się przeprowadź może? :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiesz co Mikro , ja chcę mieć takie informacje wcześniej.. lubię być dobrze przygotowana :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja Ci mogę polecić kogoś z Gdańska, blisko obwodnicy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Poleć , możliwe że skorzystam :)))

Podsumowanie:

Podsumowanie zawiera rekomendacje i opinie dotyczące weterynarzy w Trójmieście (Gdańsk, Gdynia, Rumia, Pruszcz Gdański). Wśród polecanych gabinetów znalazły się: Gabinet Reksio w Pruszczu Gdańskim, dr Kończak z Rumi, Animal Garden, Sobotka na Czarnym Dworze w Gdańsku, VETLAND na Ujeścisku, dr Kieza specjalizujący się w onkologii, Trójmiejska Klinika Weterynaryjna przy Bulońskiej 16 czynna 24 godziny, gabinet na Słowackiego (animal.med), dr Taube z Osowej oraz dr Eryk Ratajski z Gdyni. Dyskusja zawiera również negatywne opinie o niektórych lekarzach i placówkach, podkreślając znaczenie profesjonalizmu, empatii i dokładnej diagnostyki w opiece weterynaryjnej. Użytkownicy podkreślają, że dobry weterynarz powinien posiadać zarówno wiedzę medyczną, jak i odpowiednie podejście do zwierząt oraz ich właścicieli.
do góry