Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Empatia, spokój i szczęśliwy pieseł :) wątek zamknięty Pani Patrycja była u nas w piątek 3. 06.2016r. Nasza sunia,3 letnia wiecznie...
~Aga
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 czerwca 2016

Polecam każdemu! wątek zamknięty Nie mieliśmy jednego konkretnego, poważnego problemu, ale kilka ogólnych...
~Gosia - bardzo zadowolona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2016

POLECAM!!! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam! Nasz pies- 4 miesięczny owczarek niemiecki, od momentu...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 stycznia 2016

No i problem znikł !!! Pani Patrycjo gratuluje profesjonalizmu wątek zamknięty Z pełnym przekonaniem polecam Panią Patrycję. Myślałam, ze nasz wielki psi...
~Iza
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 września 2015

Polecam wątek zamknięty Nasz lękliwy pies, od wielu miesięcy (od przywiezienia ze schroniska) był...
~Kamil
-

dodano: 20 marca 2015

Zajęcia z posłuszeństwa wątek zamknięty Super polecamy zajęcia z posłuszeństwa dla psów, sami uczęszczaliśmy z super...
~Anka
-

dodano: 1 lutego 2015

bardzo bardzo polecam - wyjątkowa szkoła wątek zamknięty Konsultacja przeszła moje najśmielsze oczekiwania, spodziewałam się rozmowy,...
~Zofia
-

dodano: 13 stycznia 2015

Szybka interwencja wątek zamknięty W zeszłym miesiącu skorzystałem z pomocy behawiorystki z Doggy Dog -...
~Tomek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 1 października 2014

bardzo dziękujemy wątek zamknięty Braliśmy udział w seminarium dla trudnych psów schroniskowych. Nieoceniona...
~G.
-

dodano: 21 września 2014

warsztaty posłuszeństwa wątek zamknięty uczestniczyłam z psem w warsztatach cyklicznych z posłuszeństwa, bardzo...
~Kaśka
-

dodano: 11 września 2014

jesteśmy wdzięczni za pomoc wątek zamknięty trafiliśmy przypadkowo na grupowe szkolenie z posłuszeństwa, ale tak naprawdę...
~Tomash
-

dodano: 31 marca 2014

szkolenie/ przywołanie wątek zamknięty Uczęszczałem wraz z małżonką i naszym psem -owczarek niemiecki Ram- na...
~Jerzy
-

dodano: 5 marca 2014

nieoceniona pomoc wątek zamknięty Mam psa, który niszy mieszkanie gdy zostaje sam już od wielu lat. Szukałam...
~Iza Zyt
-

dodano: 28 lutego 2014

Dzięki wielkie za spotkanie! wątek zamknięty Patrycja była u mnie na wizycie domowej w sprawie pieska, którego adoptowałam...
~Kasia KWarc
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 listopada 2013

Jola - opinia wątek zamknięty W zeszłym roku adpotowałam trzymiesięcznego szczeniaka. Otrzymałam gwarancję,...
~Jola
-

dodano: 24 września 2013

Fachowe i skuteczne porady wątek zamknięty Fachowe i skuteczne porady na każdy psi problem , niezwykle efektywne...
~Edyta
-

dodano: 17 września 2013

Bardzo polecam konsultacje wątek zamknięty korzystałam z konsultacji zoopsychologicznej. mam psiaka, którego adoptowałam...
~Małgosia
-

dodano: 16 września 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry