Widok
Doktor Rembelski z Gdyni
Hejka,
mam pytanie czy któraś z Was chodziła do dr Rembelskiego - ginekolog z Gdyni. Od niedawna jestem w ciąży i tak wyszło że nie znam innego ginekologa w 3mieście więc poszłam do niego. Zastanawiam się czy to dobry pomysł bo nie mam pojęcia jakie jest jego doświadczenie jeśli chodzi o poród, w końcu najlepiej jest chodzić do tego lekarza, który będzie odbierał poród.
Dajcie znać jeśli coś o nim wiecie.
Pozdrawiam
mam pytanie czy któraś z Was chodziła do dr Rembelskiego - ginekolog z Gdyni. Od niedawna jestem w ciąży i tak wyszło że nie znam innego ginekologa w 3mieście więc poszłam do niego. Zastanawiam się czy to dobry pomysł bo nie mam pojęcia jakie jest jego doświadczenie jeśli chodzi o poród, w końcu najlepiej jest chodzić do tego lekarza, który będzie odbierał poród.
Dajcie znać jeśli coś o nim wiecie.
Pozdrawiam
sloneczko będę wdzięczna za odpowiedź co z tym porodem. Mam jeszcze trochę czasu żeby podjąć jakąś decyzję co do ew. zmiany lekarza prowadzącego. Dr Rembelski jest szalenie sympatyczny, ale mimo wszystko ważne jest żeby też przyjmował poród i miał w tej materii jakieś doświadczenie.
Tak panikuję bo to pierwszy raz:)
Pozdrawiam
Tak panikuję bo to pierwszy raz:)
Pozdrawiam
Ja osobiście nie jestem zadowolona z tego dr. Jestem po 4 poronieniach. Z mężem staraliśmy się o dzidzię od stycznia a zaszłam w listopadzie. Na pytania dlaczego nie mogę zajść, gdy wcześniej nie było z tym problemu powiedział że mam czekać. Gdy pytałam czy może jakieś badania trzeba wykonać nic nie odpowiedział. Gdy zaszłam w obecną ciążę zaczęłam plamić i byłam na pogotowiu. Tam lekarz kazał mi iść na L-4. Ponieważ na pogotowiu nie wystawiają zwolnień poszłam właśnie do dr Rembelskiego. On oczywiście mnie ochrzanił że nie zrobiłam badań na tarczycę( a skąd do cholery miałam o tym wiedzieć skoro wcześniej nie chciał mnie na żadne badania skierować!!!!) , zrobił usg i powiedział że nie ,mam się nastawiać na ta ciążę bo nic z tego nie będzie!!!!! Dzięki Bogu poszłam do innego lekarza i jestem już prawie w 7 m-cu. Córcia rośnie zdrowo...Nie chcę myśleć nawet jak potoczyłaby się ta ciąża gdybym u niego została. On jest nadal moim lekarzem ale powiedziałam że będę chodzić do niego tylko na cytologię bo w ważniejszych problemach bałabym się mu zaufać! Nawet nie wiem czy po porodzie udać się do niego na ściągnięcie szwów, bo nawet w tej kwestii słyszałam niepochlebne opinie. Zaznaczam że to jest moje zdanie o tym lekarzu i moje doświadczenia. Może po prostu źle trafiłam....