Re: Domowe sushi - info dla początkujących
                    
                        Oj tam, oj tam ;) Wcale piękne nie było ;) Muszę popracować nad kształtem i żeby nori nie wchodziło w ryż podczas zawijania ;) Ale pewnie im więcej razy będę robiła - tym lepiej będzie to wyglądać...
                        rozwiń                    
                    
                        Oj tam, oj tam ;) Wcale piękne nie było ;) Muszę popracować nad kształtem i żeby nori nie wchodziło w ryż podczas zawijania ;) Ale pewnie im więcej razy będę robiła - tym lepiej będzie to wyglądać :P W każdym razie pierwszy raz za mną ;) wcale nie było to takie trudne :) A że nie było idealnie - trudno. Ważne, że było pysznie :) 
W każdym razie zaraziłam jedną Forumkę ;) i też już "pierwszy raz" ma za sobą :D I nie ostatni... ;) 
Gdyby ktoś szukał marynowanej tykwy - to można kupić na wagę w sklepie "Kuchnie Świata" w GB. 
Mam nowy pomysł na sushi dla Młodego :)  bez glonów ;)  Objawiło mi się na FB - obserwuję jedną restaurację sushi :) i mieli wersję w papierze ryżowym :)
                    
                    zobacz wątek