Widok

Doradca laktacyjny

Dziewczyny, potrzebuje namiar na dobrego doradcę laktacyjnego, który przyjeżdża do domu. Możecie kogoś polecić ( Gdansk i okolice). Bardzo proszę - nagła sprawa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również polecam Panie Asie z Zaspy co cudowne :)
W wojewódzkim jest super poradnia darmowa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuje !!
A na fb jest grupa "karmiące cyce na ulice" są tam dziewczyny które karmią po kilkoro dzieci naraz (rok po roku, czy z różnica kilku lat), długo karmiące, dziewczyny które sa doradczyniami laktacyjnymi - warto, to One mnie wspierały w trudnych chwilach (z dnia na dzień odrzuciłam butle z mm i znów zaczynałam karmić - mówie pediatrzy nie maja pojecia o laktacji:/), są tam też pliki np. z lekami które wolno przyjmować mimo że lekerze nie daja bo się nei znaja i wole ściemniać że nie wolno ;) a wystarczyłoby posiadać w gabinecie laktacyjny leksykon leków ;)
zaraz podpatrze w plikach z apolecanymi w gdańsku doradcami mobilnymi :) ja sama korzystałam z pomocy pani Asi ze szpitala na zaspie, ale wolisz kogoś kto do domu podjedzie :)

Tu masz link wybierz pomorskie są doradcy laktacyjni http://www.laktacja.org.pl/viewpage.php?page_id=10
Bogumiła Kiełbratowska - podobno najlepsza, polecały mi wszystkie koleżanki, które zgodnie twierdzą, że karmią tylko dzięki niej :)

Ja natomiast korzystałam z porad pań z poradni laktacyjnej na Zaspie (bo jest na nfz) i jestem bardzo zadowolona. Obie panie Asie są rewelacyjne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napisz mi maila co się dzieje może będę mogła pomóc - choć doradcą nie jestem :) ale po tylu rzeczach ile przeszłam z moim, to nic mnie nie może zaskoczyć ;)

Aaaaa i polecam LLL Polska http://www.lllpolska.org/ mi Pani Magda Karpienia pomogła przez fb nie widząc dziecka, a pediatra widziała i nie była w stanie nic pomóc - baaa najlepiej podac mm - g prawda! Dzięki Pani Magdzie dziecko przestało krzyczeć, płakać, męczyć się :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Iwona Guć

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry