Widok

Doradca zawodowy - czy warto?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, zasiedziałam się w jednej firmie o kilka lat za dużo. Wróciłam po macierzyńskim i bardzo chcę zmienić pracę. Na lepiej płatną i bardziej rozwojową niż tą co mam obecnie. Problem w tym, że nie mam pojęcia w jakim iść kierunku. Długo nad tym myślałam i doszłam do wniosku, że skorzystam z doradcy zawodowego. Chciałabym jednak zasięgnąć opinii tutaj na forum. Czy warto skorzystać z takiej pomocy? Nie mówię tutaj o doradcy z up tylko odpłatnym. Mąż uważa, że to strata pieniędzy i sama już nie wiem..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warto! z porady profesjonalisty zawsze warto skorzystać, nic Pani nie traci a może zyskać, zapraszamy na bezpłatną poradę i wizytę u doradcy zawodowego w Centrum Edukacji i Pracy Młodzieży w Gdańsku lub Młodzieżowym Centrum Kariery w Gdyni. Nasze usługi są nieodpłatne.

No.... reklama na forum też za darmo...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Energylandia (10 odpowiedzi)

Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość daleko od...

Przepis na gofry (23 odpowiedzi)

Czy posiadacie dobre sprawdzone przepisy na gofry? Niestety mój niezawodny przepis gdzieś się...

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

do góry