Widok
Doradzcie,co robić-mały gryzie pierś
mam 5 cio miesięcznego synka,nie ma jeszcze zebów.Karmię go piersią i od kilku dni on strasznie mnie gryzie przy karmieniu a także jest bardzo się wiierci.Sprawia mi to ból i nie wiem jak temu zaradzić.
Córkę karmiłam dość długo i taka sytuacja mi się w jej przypadku nie zdarzyła a mały przygryzie mi cycusia i jeszcze odchyla głowę,ciągnąc go:(
Czy miałyście takie sytuacje i jak temu zaradzić???
Córkę karmiłam dość długo i taka sytuacja mi się w jej przypadku nie zdarzyła a mały przygryzie mi cycusia i jeszcze odchyla głowę,ciągnąc go:(
Czy miałyście takie sytuacje i jak temu zaradzić???
Annika, mnie Madzia zaczeła gryźć jakieś pół miesiaca temu jak zaczeły jej wyłazić ząbki. Teraz ma 2 dolne jedynki i pewnego razu tak mnie pożarła że aż krew tryskała.
I zawużyłam, że mnie gryzie jak:
- nie jest głodna, a ja jej wciskam cyca na uspokojenie (zawsze działało, a teraz nie chce już cycka na uspokojenie, teraz bierze tylko po to żeby jeść)
- nie może się wyciszyć i zrelaksować (jak gra TV, jak są jacyś ludzie, itp.) Musze wychodzić z nią do drugiego pokoju i w spokoju karmić.
Od kiedy stosuję sie do tych dwóch zasad jeszcze mnie nie ugryzła.
Może on Cie gryzie, bo wychodzą mu ząbki. Swędzą go dziąsełka. Podobno przy ssaniu piersi dziąsełka bola jeszcze bardziej, pewnie dlatego sie wierci i gryzie.
I zawużyłam, że mnie gryzie jak:
- nie jest głodna, a ja jej wciskam cyca na uspokojenie (zawsze działało, a teraz nie chce już cycka na uspokojenie, teraz bierze tylko po to żeby jeść)
- nie może się wyciszyć i zrelaksować (jak gra TV, jak są jacyś ludzie, itp.) Musze wychodzić z nią do drugiego pokoju i w spokoju karmić.
Od kiedy stosuję sie do tych dwóch zasad jeszcze mnie nie ugryzła.
Może on Cie gryzie, bo wychodzą mu ząbki. Swędzą go dziąsełka. Podobno przy ssaniu piersi dziąsełka bola jeszcze bardziej, pewnie dlatego sie wierci i gryzie.