Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mikrodermabrazja w atrakcyjnej cenie wątek zamknięty Skorzystałam z zabiegu mikrodermabrazji w promcyjnej cenie 49 zł oraz SPA...
~Jola
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 grudnia 2010

POLECAM wątek zamknięty Absolutnie polecam. Pani Milena jest profesjonalistką - bardzo dokładna,...
~stała klienta
-

dodano: 11 lipca 2013

Depilacja wątek zamknięty Polecam depilację w tym studio. Porządnie wykonana praca.
~kt
-

dodano: 20 marca 2013

ZADOWOLONA wątek zamknięty Korzystam z usług gabinetu przeszło 2 lata, jestem zadowolona. Można się...
~Asia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 stycznia 2013

super salon!!! wątek zamknięty super atmosfera, super zabiegi, przystępne ceny, wizyta w tym salonie to...
~stała klientka
-

dodano: 12 grudnia 2012

Profesjonalizm w każdym calu wątek zamknięty Jestem klientką Pani Dorotki od 2 lat. W tym czasie dokonałam różnych...
~Stała klientka
-

dodano: 13 lipca 2012

Polecam!!!! wątek zamknięty Profesjonalne podejście do Klientki. Duży wybór zabiegów. Przed zabiegami...
~Aneta
-

dodano: 4 kwietnia 2012

najwyzsza jakosc wątek zamknięty Polecam to miejsce,fantastyczna lokalizacjia,produkty najwyższej jakości...
~kamila
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 marca 2012

warto odwiedzić salon:) wątek zamknięty Do tej pory korzystałam z drobnych usług salonu i byłam bardzo zadowolona ....
~Asia
-

dodano: 28 stycznia 2012

polecam:) wątek zamknięty zdecydowanie mogę polecić wymagającym klientkom. Czysto, fachowo i miło. Pani...
~Dorota
-

dodano: 19 września 2011

Godny polecenia salon wątek zamknięty Korzystałam kilkukrotnie z różnych drobnych zabiegów i jestem zadowolona,...
~zadowolona klientka
-

dodano: 27 maja 2011

profesjonalizm i relaks wątek zamknięty Skorzystałam z usług "Dotyku" zachęcona promocyjną ceną peelingu migdałowego...
~Marta
-

dodano: 22 marca 2011

GDZIE JEST PANI KASIA!!!! wątek zamknięty Byłam stałą klientką tego salonu, uczęszczałam do przemiłej Pani Kasi ale...
~zrospaczona klientka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 6 grudnia 2010

Poczta pantoflowa :) wątek zamknięty Ten gabinet poleciła mi koleżanka,bardzo miła atmosfera panie są...
~Zuzanna
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 23 marca 2010

Dobra lokalizacja. wątek zamknięty Co prawda robiłam tylko hennę i manicure ale efekt świetny. Umówiłam się na...
~Mgda Mikuś
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 30 października 2009

Zofia Olszewska - opinia wątek zamknięty Kameralny gabinet, miła atmosfera, profesionalne podejście do klienta.
~Zofia Olszewska
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 18 października 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

16

wątków

do góry