Widok

Dr Adam Szulc Medicover Gdańsk

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny prosze o opinie na temat tego gin. bo niewiele o nim mogę znaleźć w necie a nie mam kogo zapytać. Byłam u niego raz i nie wiem czy u niego zostać? Proszę o podpowiedzi.
Dziękuje z góry za info.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja chodziłam do niego na usg ciąży, i musialam sie go o wszystko wypytywac , bo sam niewiele mówił .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
nie chodź do tego rzeźnika! Jest niedelikatny, zawsze poddenerwowany, nic nie chce mówić, nie wzbudza zaufania...
Tu poczytaj sobie:
http://forum.trojmiasto.pl/Prosze-o-opinie-o-lekarzach-t66772.html?hl=Szulc#hl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
Straszny burak, niemiły, niesympatyczny, wręcz niegrzeczny. Omijaj szerokim łukiem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
dziękuje dziewczyny juz zwiałam od niego! Wielkie dzięki:)
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem skąd te niegatywne opinie. Lekarz jest naprawdę dobry i robi bardzo miłe wrażenie. Osobiście polecam.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byalm w medicoverze na usg na poczatku ciazy ok 7 tydzien zeby stierdzic ciaze to wyobrazcie sobie wyprosil mojego MEŻA!!!!potem znowu spotkalam go w swesmedzie na porodowce to byl tak przemily ze poprostu nie spotkalam takiego lekarza!!Ale mysle ze nie jest najlepszym fachowcem...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
ja tego lekarza znam z innej strony. Bardzo kompetentny, opawiadający wszystko w szczegółach i naprawde dbający o pacjentke. Badanie ginekologiczne jest maxymalnie łagodne w jego wykonaniu. No i zleca dużo badań więc nie trzeba o nic prosić o zwolnienie tym bardziej. Druga ciąża napewno też bedzie prowadzona u niego. Aaa i mozna do niego zadzwonić albo napisac SMSa i każdej godzinie i zawsze szczegółowo odpowie- sam daje swój numer teleonu, co wczesniej u innych ginów mi sie nie zdarzyło.Nie mam mu nic do zarzucenia- taka jest moja opinia.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lekarz pierwsza klasa. Mega delikatny, kontaktowy, zawsze odpowie na każde pytanie, zleca wykonanie przeróżnych badań - kobieta, która jest w swojej pierwszej ciąży o nic nie musi się martwić bo na 99% Dr. Szulc wszystko będzie miał pod kontrolą. Polecam!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
rewelacja!! Pan doktor robil mi cc w Swissmedzie, jest nie tylko mily, baaardzo delikatny przy badaniach a samo ciecie wykonal perfekcyjnie!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.znanylekarz.pl/40097/adam-szulc/ginekolog/gdansk
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny, skąd się biorą tak skrajne opinie nt lekarze - nie tylko tego? raz że badanie bardzo bolesne, raz wychwalanie pod niebiosa..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dobry i miły lekarz. Przyjmuje w Swissmedzie. Polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
napisze krótko rzeźnik miałam tę nie przyjemnosc spotkania Go na porodówce państwowo nie prywatnie uwierzcie mi wiem co piszę trzy miesiace nie mogłam siedzieć. A moj lekarz przepraszał mnie za Niego to tyle.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jest moim lekarzem prowadzącym i chyba spotkałam innego lekarza niż wy.
Zarzutom typu: niedelikatność, gburowatość, małomówność muszę stanowczo zaprzeczyć.
U mnie było wręcz odwrotnie!!! :) Także jestem w ciężkim szoku , bo myślałam, że znajdę same dobre opinie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
UCIEKAJ!!!

Najgorszy lekarz jakiego spotkałam!!!

Zero delikatności - nie wiem dlaczego on nadal pracuje w Medicover - powinni go już dawno wywalić.
Ja NA PEWNO do niego nigdy nie pojde!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
ja byłam u niego kilkakrotnie na usg w medicover. Lekarz bardzo uprzejmy, cały czas mówił co sprawdza u dzidziusia i czy jest ok. Nie mam mu nic do zarzucenia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
co wy piszecie za bzdury dr szulc jest bardzo dobrym lekarzem przynajmniej dla mnie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
trafiłam na niego kilka razy w Swissmedzie podczas wizyt przed porodem. Wrażenie ok, ani bym nie wychwalała ani nie odradzała. Oceniam go jako normalny , przeciętny , nic zarzucić mu nie mogę ale jakoś specjalnego wrażenia też na mnie nie zrobił.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr prowadził moją ciążę w 2010 roku w Swissmedzie. Odklejało mi się łożysko, ale wszystko dobrze się skońćzyło. Naprawdę mogę polecić tego lekarza. Pamiętał o wszystkich badaniach. Skrupulatny i dokładny. Rzeczywiście daje swój nr telefonu i można do niego dzwonić. Zawsze miał komplet pacjentek i trzeba było się rejestrować do niego z 2-3 tyg. wyprzedzeniem. Świetnie wykonuje USG, moj maluszek był dokładnie oglądany przy każdej wizycie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry