Widok

Dr Anna Sass

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dzien dobry,
Czy ktoś z państwa chodzi z dzieckiem do pani doktor Anny Sass? Prosze o opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My chodzimy i bardzo polecam :) Zapalenie oskrzeli wyleczyła nam bez antybiotyku, ale co 2 dni kazała przychodzić i osłuchiwała. Poza tym miła, kontaktowa. Przed każdym pacjentem myje i odkaża ręce. Ma fajne podejście do dzieci, a moja córka ogólnie jest zrażona do lekarzy (jest po 3 operacjach i prawie 3 miesięcznym pobycie w szpitalu).
image
Jeśli lubisz stać w kolejkach to ok chodzę z synkiem od urodzenia jednak ostatnio brak cierpliwości jeszcze nigdy od 7 lat nie udało się wejść bez co najmniej godziny opóźnienia . Wiem doktor uwielbia opowiadać o swoich synach i takie tam a czas leci inni czekają lekarzem jest bardzo dobrym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przed każdym pacjentem myje i odkaża ręce.

to raczej nie jest jakiś wyczyn, tylko zwyczajny obowiazek lekarza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam - wspaniała doktor:) chodzimy do niej od pięciu lat. Mamy do niej pełne zaufanie. Antybiotyk zaleca, gdy jest konieczność. Trafne diagnozy i leczenie. Pani doktor ma wspaniałe podejście do dzieci:) córka ją uwielbia:) ogromny plus za wspaniały kontakt z rodzicami. Owszem bywają kolejki, ale to dlatego, że Pani doktor jest bardzo dokładna i każdemu poświęca czas. W razie nagłej sytuacji - przyjmie dziecko dodatkowo. Wspaniała pediatra!!!!!!!!!
Ja byłam raz , dzwoniła po 12 i na godz 14 45 miałam wizytę, przyjęła mnie o 14 30 więc godzinnego opóźnienia nie bylo;) Dr zrobiła na mnie pozytywne wrażenie;)
oj nie zawsze
Polcema dobra doktor jednak zawsze do niej są duże kolejki i opóźnienia.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ryanair- czy opłaca się wykupić ubezpieczenie turystyczne? (35 odpowiedzi)

W lipcu lecimy na tydzień do Londynu Ryanairem. Czy opłaca się wykupić ubezpieczenie? (60 zł)...

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

do góry