Widok

Dr.Hanna Olszewska opinie

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam czy któraś z Pan chodzi do Dr.Olszewskiej czy warto do niej isc chodzi mi o to czy którejs z was pomogla zajść w ciążę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja prowadziłam u tej Pani ciążę i bardzo nie polecam. Zbagatelizowała moje wysokie ciśnienie, puściła mnie do domu, w nocy trafiłam do szpitala i lek. który mnie przyjmował na zaspie spytał tylko który lek. wypuścił mnie z gabinetu z tak wysokim ciśnieniem. Od razu miałam zrobione CC. A za wizyty płaciłam jak za zboże.

Ja właśnie do niej chodzę w celu zajśćia w ciążę ale powiem ze,właśnie jestem poirytowana ponieważ, kupa badan, kilka diagnoz,zadna niepostawiona prawidlowo, tak jakby nie wiedziala jak mi pomóc,testowanie leków jak na kroliku doswiadczalnym, a żadnych rezultatow, i kupa forsy oczywiscie. Kurczę nie mogę trafic na żadnego naprawdę dobrego lekarza który mi pomoże.Już nawet Ostatnio tak z mężem rozmawialiśmy ze za te wszystkie wizyty, leki, badania podsumowując to nazbieralibysmy na zabieg w Invikcie i przynajmniej czlowiek wiedzialby na czym stoi a tak to ciągle stres, i czekanie.Ile można...

prowadziła mi ciążę; fachowa i rzetelna, ma świetny sprzęt do usg.

Widzę, że nic się nie zmieniło u Pani dr. Myślę, że ogólnie jest dobrym lekarzem (zwłaszcza do prowadzenia ciąży) ale przy problemach z niepłodnością nie polecam. Ja również czułam się jak królik doświadczalny, jednak w leczeniu niepłodności po zaaplikowaniu jakiegoś leku trzeba czekać na efekt kilka miesięcy (przynajmniej 2-3), a tu co miesiąc były inne leki, po których czułam się jak zombie. Poza tym dopiero po ok 6 miesiącach Pani dr przypomniało się, że może powinniśmy zrobić badania nasienia męża.

Do prowadzenia ciąży jest fatalnym lekarzem. Nie rozpoznała u mnie gestozy, byłam źle prowadzona od samego początku. A sprzęt ma jedynie fajny do robienia zdjęć pamiątkowych i nic poza tym.

I zmienilam Pani lekarza?

To może polecicie dobrego lekarza przy problemie zajścia w ciążę ?

Jaja a masz dzieci czy starasz się o 1dziecko?

Kaja sorki słownik.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Badania prenatalne ! Kto miał ? (65 odpowiedzi)

We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby wydać kasę i uspokoić...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (109 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...

do góry