Widok

Dr Królikowska - Kobierska?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś chodzi/chodziła do dr Kobierskiej? Jak wrażenia?
Wiecie może ile u niej kosztuje usg genetyczne?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi prowadziła ciąże byłam zadowolona mam prywatne ubezpieczenie wiec nie znam poszczególnych cen.
Nie znam cen, ale fajna babka. Jakby nie odeszła z Medicover to bym dalej do niej chodziła.
image
image
Byłam na dwóch wizytach, przeniosłam się do Pani dr ostatnio. Jestem bardzo zadowolona. Jest bardzo dokładna, skrupulatna i "ludzko" sympatyczna. Nie wiem ile kosztuje usg genetyczne, bo byłam wcześniej w 12, 22 i 30 u innych lekarzy. Za wizytę z usg płace 150 zł.
image
Pani dr to najlepszy, najbardziej dokładny i najmilszy lekarz jakiego znam. Prowadziła moje dwie ciąże. Z czystym sumieniem polecam. Nigdy mnie nie zawiodła.
No ja właśnie już raz byłam u niej, teraz jestem znów umówiona w 12tyg na usg genetyczne i chyba chciałabym żeby poprowadziła moją ciążę do końca, zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, mężowi też się spodobała, ale z drugiej strony pokazywała mu na monitorze co lepsze ujęcia i wszystko ładnie wyjaśniła, więc mąż był raczej szczęśliwy z powodu tego co widzi na monitorze :P No i w porównaniu do pierwszego gina, który mi powiedział, że mam się do ciąży nie przywiązywać, bo są duże szansę na poronienie, bo ciąża jeszcze wczesna, to wizyta u niej była dla nas sporą odmianą, bo nawet termin porodu został podany (w 4tyg lekarz nie chciał nam ustalić terminu bo a nóż poronię, kazał się nie przywiązywać do myśli o ciąży ... u niej byliśmy w 8tyg..)
image
nie chodziłam do niej ale odbierała mój poród, bardzo fajna babka i super lekarz
a w jakim szpitalu odbierała twój poród?
Jestem ciekawa gdzie pracuje..
image
Pani doktor pracuje na Klinicznej. Ja po kolejnej wizycie...rewelacyjny lekarz. Dokladny, cierpliwy, skrupulatny:-) polecam:-)
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

do góry