Widok

Dr Osuch plastyka powiek potrzebna opinia

Zapisałam się na operację- plastyka powiek w klinice dr Osucha, czytałam że jest świetny w tego typu operacjach - proszę o opinię czego mam się spodziewać, o co zapytać na wizycie u doktora - mam za 2 tygodnie umówiona konsultację , ogólnie jak to wygląda jeśli ktos jest po czyms takim świezo. Jestem ciekawa opinii . Robię to nie tylko ze wzgledów estetycznych choć nie ukrywam że również, ale zaczęła mi juz jedna powieka wrecz przeszkadzać :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za póżno przeczytałam Twoje pytanie , już zapewne jesteś po operacji i sie cieszysz wyglądem :) ale jeśli nie to napisze jedno - naprawdę warto to zrobić i to nie tylko ze względów na wygląd - choc ... teraz już nie wiem :) bo .. .najpierw myslałam ze dla wyglądu to bym sobie nie zrobiła zadnej operacji, ale powieki tak mi już przeszkadzały ... ciezko mi było patrzec czasem a pracuję z ludźmi, po kilku godzinach pracy oczy mnie wręcz bolały. I głównie z tego względu zrobiłam .Ale jak sie juz zobaczyłam po operacji, po wygojeniu, jak zeszła opuchlizna... przeżyłam takie wow że trzeba mnie yło słyszeć :) młodsza kilka lat , z robieniem makijazu nie ma problemów, oczy większe, młodsze, żywsze, z błyskiem :) choc pewnie dlatego że znowu sie sobie podobam :) to wiele daje taka zmiana wyglądu, nawet sie tego nie spodziewamy. W moim przypadku chirurg sie spisał na medal ! Klinika Osucha to świetny wybór. Nie dość że miło, zawsze z humorem i uśmiechem to jeszcze profesjonalizm wart nawet czekania na termin . Perfekcjoniści jednym słowem. Życzę powodzenia a jeśli jesteś już PO to daj znac i podziel się wrażeniami :)

Moja siostra operowała się u dr Osucha w jego warszawskiej klinice. Właśnie miała opadającą powieke, ale u niej to nawet już z widzeniem problem był. miała zabieg, chwali sobie bo w końcu dobrze wygląda, lepiej widzi, nawet powiem szczerze buzia bardziej wesoło, zdrowo wygląda. Byłam z nią tam w klinice, nowoczesna klinika, miły personel. Julka mega zadowolona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na opadajacą powiekę to trzeba. Ale reszta operacji ~po co? Jak się zacznie to potem jest operacyjny nałóg

Ja jestem zdania, że wszystko jest dla ludzi. Znam dr Osucha, byłam operowana u niego w klinice, wspaniały chirurg plastyczny, ma duże doświadczenie w tym co robi, człowiek z pasją. Z czystym sumieniem oddałam się w jego ręce. Miałam u niego plastykę powiek górnych. W sumie szybko trwa zabieg, w znieczuleniu miejscowym jak u dentysty. A buzia młodziej wygląda, efekt super
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

DR Michalska- poradnia hepatologiczna (5 odpowiedzi)

czy ktoś był u tej pani dr na wizycie?

Jakie tabletki na libido działają (36 odpowiedzi)

Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i...

Łóżkowe problemy u młodego mężczyzny (14 odpowiedzi)

Mam 19 lat, od jakiegoś czasu mam wraz z partnerką łóżkowe problemy. Mamy za sobą seks oralny...

do góry