Widok

Dr Roman Jankowski (połoznik-ginekolog)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Tydzień temu trafiłam na IP redłowskiego szpitala. Tam przyjął mnie dr Jankowski . Chciałabym zrezygnować z obecnego lekarza , który prowadzi moją ciąże i zdecydować się na w.w. lekarza.
Czy mogę prosić o opinie? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Prowadził moją pierwszą ciążę. Jako lekarz dobry, jak człowiek specyficzny i trudny w kontakcie. Zawsze zwracał się do mnie bezosobowo " niech siądzie", "dlaczego przyszła tak późno?"
Przy drugiej ciąży wybrałam innego lekarza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jadźka a kogo wybrałaś?
Mój obecny gin prowadził moją poprzednią ciąże wzorowo i w tej też chciałam do niego chodzić, ale ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli wzorowo, to dlaczego szukasz innego lekarza??

Drugą ciążę prowadziłam u dr. Golonko. Świetny, śmieszny i prawdziwie zainteresowany stanem zdrowia i losem pacjentki. Po porodzie wymógł na mnie zdjęcie córki (mówił, że mam przynieść zdjęcie JEGO dziecka hahaha). Na tablicy miał pełno takich zdjęć "swoich" dzieci :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej chyba nie mówisz o romanie tylko o arturze jankowskim, w gdańsku jest 3 jankowskich, ja chodzilam do dwoch i to artur ma takie oschle podejscie do pacjentki, zadko odpowiada wyczerpujaco na zadane pytania. teraz chodze znowu do romana jankowskiego i facet jest tak gadatliwy ze czasem starch o cos zapytac bo pol godziny potrafi opowiadac :) generalnie zadnych problemow z nim nie mam zleca wszystkie potrzebne badania, podchodzi bardzo spokojnie do ciazy i nie naduzywa badan usg czyli jezeli wszystko w porzadku to tylko trzy obowiazkowe. jedyny minus to taki ze aparat usg jest chyba dosc starawy i nie drukuje zdjec...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Redłowie pracuje ROMAN Jankowski, u Artura też miałam nieprzyjemność być na badaniu. Ani jednego ani drugiego nie polecam!

Paradoksalnie (bo nosi te same nazwisko) gorąco mogę polecić ZBIGNIEWA Jankowskiego, cudowny lekarz prowadził moje obie ciąże.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Bardzo miły człowiek, zna się na rzeczy, nigdy nie odmówi wyjaśnień. Wręcz przeciwnie, bardzo szczegółowo i wyczerpująco odpowie na wszelkie pytania. Obecnie prowadzi moją bliźniacza ciążę, zleca wszystkie badania, przeprowadza badanie USG. Przyjmuje w przychodni na Jesionowej w Gdańsku. Polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chodziłam do niego w swojej pierwszej ciąży. Nie mogę powiedzieć nic dobrego, niestety. W czwartek byłam u niego na badaniu, mówił, że wszystko ok., że nie ma się czym przejmować (a w poniedziałek jak pojechałam do niego z krwawieniem, powiedział, że pewnie trofoblast się odkleja, ale wymusiłam na nim skierowanie do szpitala). Trafiłam na IP do Wojewódzkiego, okazało się, że jest to poronienie! Byłam w 12 tygodniu, a wg badań USG dzidziuś wyglądał na 8 tydzień (bo najprawdopodobniej źle się rozwijał). Kiedy udałam się do niego po historię pacjenta, jedyne na co było go stać, to powiedział "takie rzeczy się zdarzają". Nigdy, nikomu nie będę polecała tego lekarza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
kto wie, ile kosztuje wizyta na Osowej u dra??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

do góry