Widok
Jeśli wzorowo, to dlaczego szukasz innego lekarza??
Drugą ciążę prowadziłam u dr. Golonko. Świetny, śmieszny i prawdziwie zainteresowany stanem zdrowia i losem pacjentki. Po porodzie wymógł na mnie zdjęcie córki (mówił, że mam przynieść zdjęcie JEGO dziecka hahaha). Na tablicy miał pełno takich zdjęć "swoich" dzieci :)
Drugą ciążę prowadziłam u dr. Golonko. Świetny, śmieszny i prawdziwie zainteresowany stanem zdrowia i losem pacjentki. Po porodzie wymógł na mnie zdjęcie córki (mówił, że mam przynieść zdjęcie JEGO dziecka hahaha). Na tablicy miał pełno takich zdjęć "swoich" dzieci :)
hej chyba nie mówisz o romanie tylko o arturze jankowskim, w gdańsku jest 3 jankowskich, ja chodzilam do dwoch i to artur ma takie oschle podejscie do pacjentki, zadko odpowiada wyczerpujaco na zadane pytania. teraz chodze znowu do romana jankowskiego i facet jest tak gadatliwy ze czasem starch o cos zapytac bo pol godziny potrafi opowiadac :) generalnie zadnych problemow z nim nie mam zleca wszystkie potrzebne badania, podchodzi bardzo spokojnie do ciazy i nie naduzywa badan usg czyli jezeli wszystko w porzadku to tylko trzy obowiazkowe. jedyny minus to taki ze aparat usg jest chyba dosc starawy i nie drukuje zdjec...
Chodziłam do niego w swojej pierwszej ciąży. Nie mogę powiedzieć nic dobrego, niestety. W czwartek byłam u niego na badaniu, mówił, że wszystko ok., że nie ma się czym przejmować (a w poniedziałek jak pojechałam do niego z krwawieniem, powiedział, że pewnie trofoblast się odkleja, ale wymusiłam na nim skierowanie do szpitala). Trafiłam na IP do Wojewódzkiego, okazało się, że jest to poronienie! Byłam w 12 tygodniu, a wg badań USG dzidziuś wyglądał na 8 tydzień (bo najprawdopodobniej źle się rozwijał). Kiedy udałam się do niego po historię pacjenta, jedyne na co było go stać, to powiedział "takie rzeczy się zdarzają". Nigdy, nikomu nie będę polecała tego lekarza.
kto wie, ile kosztuje wizyta na Osowej u dra??