Widok
Dr Szczypek Gdynia - pytania
Witam, w bloku, w którym mieszkam przyjmuje dr Dariusz Szczypek. Chciałam zapytać czy któraś z Was prowadziła u niego ciąże? Czy to dobry lekarz, czy ma dobre USG, czy go polecacie. Jeśli będę rodzic w Redłowie czy mogę liczyć na jego obecność przy porodzie? Czy mi pomoże? Prawdopodobnie jestem w ciąży i pasuje mi z racji odległości pójść do niego.
Ja chodze do dr szczypka na wiczlinie. Lekarz ma dobre opinie. Rowniez osobiste wizyty u niego jak narazie upewniaja mnie, co do wyboru. ufam temu co mowi- a to mega wazne, by zmniejszyc ewentualny stres jaki nas non stop dopada w ciazy ;)
Sprzet wyglada na bardzo dobry ale specjalista od USG nie jestem ;)
Pracuje w Redlowie ale jest wpis, ze jako asystent i za bardzo nie wiem co to oznacza. Z tego co slyszalam kilka lat temu pracowal tam jako normalny lekarz odbierajacy porody, nie wiem jak jest teraz i sama jestem ciekawa.
Bliskosc jaka masz do gabinetu tez jest plusem ;)
Sprzet wyglada na bardzo dobry ale specjalista od USG nie jestem ;)
Pracuje w Redlowie ale jest wpis, ze jako asystent i za bardzo nie wiem co to oznacza. Z tego co slyszalam kilka lat temu pracowal tam jako normalny lekarz odbierajacy porody, nie wiem jak jest teraz i sama jestem ciekawa.
Bliskosc jaka masz do gabinetu tez jest plusem ;)
Jeśli są do tego wskazania- to nie ma problemu. Plusem jest jeszcze to,że jeśli dzieje się coś niepokojącego to bez problemu uzyskasz pomoc na izbie przyjęć poł-gin w Redłowie. Sprzęt- pierwsza klasa. USG- na każdej wizycie, dzięki czemu człowiek jest spokojniejszy. Powiem szczerze- wizyty warte każdych pieniędzy. Czujesz się, jakbyś była jedyną pacjentką. Wszystko dokładnie omawiane. Bez pośpiechu.
Aha! Z tą obecnością przy porodzie- to nie sądzę. Lekarze raczej wpadają tylko kontrolnie zobaczyć jak się rozwija sytuacja. Ale to,że Szczypek prowadzi ciążę, czyli ktoś z ich podwórka, też wpływa na Twoją sytuację :)
Polecam Doktora!!!
Aha! Z tą obecnością przy porodzie- to nie sądzę. Lekarze raczej wpadają tylko kontrolnie zobaczyć jak się rozwija sytuacja. Ale to,że Szczypek prowadzi ciążę, czyli ktoś z ich podwórka, też wpływa na Twoją sytuację :)
Polecam Doktora!!!
Nie jestem zdrowa ciężarna. To moja 5 ciąża. Taka mam nadzieje. Mam za sobą poronienia. Jak dotąd neta Hcg rośnie, przyrosty sa nawet większe niż o 60% co 2 dzien. Mimo to boje sie zapeszyć. Bardzo czekam na dzieciątko. Tak pytam o zwolnienie bo mam tylko 1 jajowod ze względu na ciąże pozamaciczna. Do tego skrócona szyjkę macicy ze względu na przebyty w wieku 24 lat nowotwór. Ale jestem dobrej myśli i moze będę sie na tyle dobrze czuła ze moze będę mogła chodzić do pracy. Zobaczymy czy ciąża sie utrzyma. Trzymajcie kciuki. Dziękuje za odpowiedzi.
Ewelina mam pytanie. Czy pan doktor daje Tobie co wizytę zdjęcie usg dzidzi? Ja dostałam tylko na pierwszej wizycie a potem juz nie. Jestem w 20 tyg ciazy i gdyby nie usg w 13 tc i połówkowe w Gamecie na które idę za tydz to nie wiedziałabym np ile cm ma mój synek a mnie to akurat interesuje. Czy nie powinien dawać takiej fotki i pomiarów? Zawsze np na SOR proszą o ostatnie USG.