Widok

Drzewo plus

Cały Naród sadzi drzewa.
Ja posadziłem dziś dwa kasztany.
Sadź i Ty.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Widziałem dziś jakąś uciekającą myśl, uciekała bardzo szybko
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uciekła mi myśl... ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo wy Baby jesteście i łatwo się obrażacie. Taki np lowca jest gruboskorny jak nosorożec i nigdy się nie dasa. Co najwyżej odszczeknie. W weekend będę sądził ponad 100 świerków.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

>czy co ?
stara, no.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

k..wzgledy ma Lukrecja u C...nie --ciebie,ze ja jeszcze prosisz ,zeby sie nie obrazała
mnie to wali bez ogródek
bo--stara jestem ,czy co?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

ale sie jej tak mocno zzzciełło,a nie scięło
nic nie rozumniasz
dżewo posadż a nie czepiajsie:)

mata linek gdzie
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Mozesz-wskazac-gdzie-posadzic-nowe-drzewa-n110571.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie ma takiego wyrazu : zcina. Tylko nie obrażaj się proszę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Posadzić szyszkę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie załamuj mnie... zcina...nie drzewa... a propos wątku "drzewo plus"

warzy się ? Się ścięła ? Zwarzyła się zcinając ścięła .......ratuuuunku.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

To Hanna Gronkiewicz-Waltz w Warszawie i pan Oleszek w Gdańsku są z PISu ?
Więc na jaki cel oni wycinają, jeśli nie na 500+ ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

sadzić dęby na ulicy klonowej to, oznaczałoby zmianę nazwy ulicy.

I znowu to samo...
Nawet kawa, w ustach i w kubku zcina się!
Co ja tutaj robię w tym siedlisku jadowitych węży (??!!)

Pis wycina drzewa i sprzedaje by mieć dalej na 500+ ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Unia Wam przeminie, Tusk pójdzie w bezdomność, ale domy pobudowane w wyrąbanym lesie pozostaną jako wiekopomne świadectwo świetności rządów postkomuny, chyba że Opatrzność zadecyduje inaczej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zobaczcie, macie tu jak na dłoni podany sposób w jaki działa propaganda partyjna w II PRL.

Było polecenie, aby klęske brukselską przedstawiać jako zwycięstwo i tak to wszystkie reżimowe media przedstawiały.
Eksterminacji polskich drzew i zagłady Puszczy Białowieskiej nie da się obronić, wiec trzeba wskazać, ze tak naprawdę to wrogiem drzew nie jesteśmy my tylko oni. W tym celu bierzemy najemników pokroju Ratlerka i pierd****imy na forach i internatach coś, co się żadnej kupy nie trzyma.

Wiewióra, jestem przerażony zamieszczonym przez Ciebie postem,
Szczerze mówiąc miałem nadzieje, ze czasy organizowanych "spontanicznie" wieców w obronie partyjnej nomenklatury minęły.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tlumaczylismy cu ze ten lasek za twoim płotem jest prywatna działką, na która zresztą nikt inny jak Ty, wyrzucales skoszona trawę ze swojej posesji. Nie wykluczam że popijales tam też winko, pozostawiając po sobie puste butelki i bajzel :D

Pani kochana, po co nam Kielce. Po co szukać tak daleko, kiedy mamy coś pod samym nosem.
Mamy Gdańsk, a w Gdańsku mamy dzielnicę Łostowice/Ujeścisko i jadąc ulicami Havla czy Łódzką w dół, możemy podziwiać dzieło naszych własnych, platfusiastych lokalnych "obrońców" flory i zapewne fauny, w postaci domów wznoszonych na wyciętych fragmentach lokalnego lasu. Proszę wziać aparaty i porobić zdjęcia, bo mnie osobiście szlag może trafić, gdybym spróbował sam, jako wieloletni, konkretnie 30letni kibic tego zakątka zieleni.

Samiście wybrali takich kompetentnych, spolegliwych i etycznych przedstyawicieli. Godnie was reprezentują a zdjęcia zachowajcie, będziecie mogli się pochwalić waszymi wyborami przed przyszłymi pokoleniami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

A tu coś przewrotnie dla Sadyla ;p

Pan że tak powiem Lubawski Wojciech - prezydent Kielc - popełnił był wczoraj oficjalną odpowiedź do posła Artura Gierady:
'W odpowiedzi na pana pismo z dnia 17 marca 2017 informuję, że nie wyrażam zgody na posadzenie sadzonek dębów w rejonie ulicy Klonowej. Uznaję, że taka inicjatywa mogłaby zostać uznana za próbę włączenia naszego miasta w PROTEST ANTYRZĄDOWY'

http://polityczek.pl/index.php/uncategorised/3648-prezydent-kielc-zabrania-sadzenia-drzew-taka-inicjatywa-moglaby-byc-uznana-za-protest-antyrzadowy

Miłego wieczoru, Drodzy :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ekhm, ekhm... Pewien senator u siebie na Fejsie zamieścił, co następuje:

"List e-mail rozesłany do leśników z Regionalnej Dyrekcji Lasów Państwowych w Gdańsku:
"Nadleśnictwa wszystkie

W porozumieniu z organizacjami związkowymi działającymi na terenie RDLP Gdańsk: Międzyregionalna Sekcja Pracowników Leśnictwa NSZZ SOLIDARNOŚĆ Regionu Gdańskiego i Związek Leśników Polskich Regionu Gdańskiego, przesyłam następującą informację:
W czwartek 23.03.2017 r. o godz. 13.30 w Warszawie przed sejmem odbędzie się manifestacja w obronie Ministra Środowiska Jana Szyszki. Proszę o przekazanie informacji wszystkim pracownikom, że dla osób chętnych do wzięcia udziału w manifestacji jest możliwość wyjazdu zorganizowanego autokarem spod siedziby tut. RDLP. Wyjazd odbywa się w ramach urlopu, obowiązują mundury wyjściowe (Służba Leśna), pracownicy nie ponoszą kosztów wyjazdu. Z uwagi na krótki termin zorganizowania wyjazdu, uprzejmie proszę o przesłanie dzisiaj na adres; malgorzata.baran@gdansk.lasy.gov.pl, do godz. 14.00, ile osób jest chętnych do w wzięcia udziału w manifestacji. Informacje negatywne również obowiązują.
Z poważaniem
Małgorzata Baran
Stanowisko ds. BHP, OIN i Obronności
Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych w Gdańsku"
------------------------------------------------------------------------------------
Fragment 'Informacje negatywne również obowiązują' najlepszy moim zdaniem. Bareja przewraca się w grobie ze śmiechu - jeszcze trochę i będzie mógł robić za prądnicę... Gorze nam, brateńki;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (213 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry