Widok

Drzewo plus

Cały Naród sadzi drzewa.
Ja posadziłem dziś dwa kasztany.
Sadź i Ty.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ten wątek jest o doniosłości aktu sadzenia drzew oraz, zupełnie przy okazji, o ich roli w ustroju bolszewickim.
Jeżeli chcesz się wypowiedzieć o amebach i oficerach proponuje założyć wątek.
No, chyba ze sadzenie drzew jest dla ciebie idiotyzmem, forumowy kretynku
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

@bęcwałku:

Powyzsze musiałeś wyjątkowo wymyśleć sam.
Żaden oficer prowadzący nie skalałby się podobnym idiotyzmem.
Żeby zostać oficerem (nawet takim!) trzeba (niewiele, ale jednak) przewyższać intelektem amebę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ratlerek, brawo ty.

Drzewa w obecnym ustroju pełnią niezwykle istotną rolę.
W ustroju bolszewickim niezbędny jest wróg, przeciwko któremu można zawsze organizować społeczeństwo.
W ustroju bolszewickim II PRL, poza Tuskiem, PO, lewactwem i liberalizmem wrogiem są drzewa.

Bolszewicy przystąpili do ataku na drzewa, ponieważ drzewa wykorzystują każdą okazję do unicestwienia bolszewików.
Wszyscy pamiętamy rolę brzozy, która jako agentura na obcym terenie została użyta przez zamachowców do ataku na samolot.
Wszyscy pamiętamy, ze drzewo pod Oświęcimiem o mały włos nie zabiło p.o. premiera.
Gdyby drzewa rosły przy autostradach, na pewno wykorzystałyby te sytuacje by razem z dziurawą oponą unicestwić pana od doodę od dooopy Dody.

Zrozumiała jest zatem przeprowadzana z rozmysłem zaplanowana akcja wycinania drzew w parkach, miastach i na skwerkach.

Jeżeli mimo wszystko lubisz drzewa, posadź jedno.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozumiem, papier toaletowy i skup butelek jako temat polityczny z zamierzchłej epoki, ale żeby drzewa ? Całe szczęście że PIS coraz częściej potyka się o własne nogi i idzie nieuchronnie na dno. Jeszcze są silni słabością opozycji, ale ta zdaje się odrabiać oddane pole. Drzewa się przydadzą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co najwyżej kasztanowce :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak, tak, znamy to - krok do przodu, dla zmyłki, dziesięć do tyłu.
Już kilkanaście lat temu obsadziłem drzwami chyba z pół osiedla, ale co z tego gdy w lesie obok platfusy wprowadziły dwa lata temu program >>1000 drzew minus
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (240 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry