Widok
Ja teoretycznie zaczęlam od dziś, trochę ze złości bo już patrzeć na siebie nie mogę, trochę z myślą o wakacjach aby znów nie mieć doła przez cały ten okres. Niestety obawiam się bardzo, że nie wytrzymam bez owoców, to mój nałóg, a jak nie jem owoców to zaparcia murowane:-(
No nic, dziś zjadłam dwie białe kiełbaski z piekarnika (kiełbasy domowej roboty), dwa jajka i dwa ogórki korniszony.
No nic, dziś zjadłam dwie białe kiełbaski z piekarnika (kiełbasy domowej roboty), dwa jajka i dwa ogórki korniszony.
ojjka a gdzie by można odebrać ?
Coraz nas więcej i coraz weselej :-)
Niestety chyba nie wiem jak można sobie zastąpić owoce...
Każdy chyba ma coś, czego mu najbardziej brakuje.
Jednym słodyczy, drugim pieczywa i frytek a innym owoców...
17 kg w 2 miechy to by byl super wyniki :) Ile rozmiarów mniej ?
Przyznaje, że mam ustalony koniec czasowy niezależnie od wyników odchudzania i te 17 w 2 miechy to by bylo super :P
Coraz nas więcej i coraz weselej :-)
Niestety chyba nie wiem jak można sobie zastąpić owoce...
Każdy chyba ma coś, czego mu najbardziej brakuje.
Jednym słodyczy, drugim pieczywa i frytek a innym owoców...
17 kg w 2 miechy to by byl super wyniki :) Ile rozmiarów mniej ?
Przyznaje, że mam ustalony koniec czasowy niezależnie od wyników odchudzania i te 17 w 2 miechy to by bylo super :P
ja od dwóch tygodni razem z mężem na dukanie... Mąż zgubił już 5 kg a ja tylko 2... polecam blog http://dukan.blox.pl/html
robiłam z tej strony lasagne i wyszła przepyszna! Robiłam sobie również owsiankę rano - mniam!
robiłam z tej strony lasagne i wyszła przepyszna! Robiłam sobie również owsiankę rano - mniam!