Widok
AnkaCyganka - zdjałam 3 plus 4 chrusty...masakra :D tyle kalorii nie jem przez tydzien :D hahahah ale jako ze nie mam takiej diety rygorystycznej, to wiem ze parę dni treningów troszkę mocniejszych i nei będzie sladu ! nie wybaczyłabym sobie:)
tak, nie mieszkam niestety w PL, i dlatego zjedzenie prawdziwych pączków to jest coś pięknego! nie będę się ważyc na wszeli wypadek w środę, to mój dzień ważenia tylko za dwa :D
dacie radę dziewczyny, wspieram was z całych sił !!
tak, nie mieszkam niestety w PL, i dlatego zjedzenie prawdziwych pączków to jest coś pięknego! nie będę się ważyc na wszeli wypadek w środę, to mój dzień ważenia tylko za dwa :D
dacie radę dziewczyny, wspieram was z całych sił !!
Cześć Dziewczynki:)
Ja dziś dałam radę bez pączka chociaż wiadomo ochota była,co wyciągałam ulotkę z hipermarketu ze skrzynki to wszędzie na pierwszej stronie pączki i wielkie hasło :tłusty czwartek! no tłusty tylko,że tyłek hihih zrobiłam sobie muffinki dukana z nutelka zjadłam wszystkie i też mam tłusty czwartek:)
W ost tygodniu miałam zastój niestety związany z chorobą,ale widzę,że już dziś waga spadła o 0,5 kg, także oby do przodu a raczej w dół:)
Ja dziś dałam radę bez pączka chociaż wiadomo ochota była,co wyciągałam ulotkę z hipermarketu ze skrzynki to wszędzie na pierwszej stronie pączki i wielkie hasło :tłusty czwartek! no tłusty tylko,że tyłek hihih zrobiłam sobie muffinki dukana z nutelka zjadłam wszystkie i też mam tłusty czwartek:)
W ost tygodniu miałam zastój niestety związany z chorobą,ale widzę,że już dziś waga spadła o 0,5 kg, także oby do przodu a raczej w dół:)
AnkaCyganka - mi z mojej diety wyszlo po miesiący 3kg w dół, 1 cm z brzucha i 1 z bioder. jestem zadowolona.
Ale, własnie wybieram się na pączki! u nas nie ma takich polskich, na szczęście znajomy jest piekarzem, polak, i dzis robi :D nie będe się oszczędzac, chociaż zjadlam obad, żeby nie napychać się pączkami.
Udanego tłustego Dukanki!!
Ale, własnie wybieram się na pączki! u nas nie ma takich polskich, na szczęście znajomy jest piekarzem, polak, i dzis robi :D nie będe się oszczędzac, chociaż zjadlam obad, żeby nie napychać się pączkami.
Udanego tłustego Dukanki!!
hej dziewczyny :-) Ja co prawda się poddałam z Dukanem, ale stwierdziłam, że jak do końca miesiąca waga nie będzie spadać, a ćwiczę codziennie na orbim i uwazam na to co jem, to będę zmuszana wrócić do dukania. w związku z tym czy mogłabym prosić o przesłanie książki? wiem, że któraś z Was posiada taka. mój mail to guawa155@gmail.com