Widok

Dukan 2012

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś jeszcze duka ?
Grupa wsparcia i wymiany informacji pilnie potrzebna :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też dukam, tylko cały czas nie spadam na wadze
zobaczymy za miesiąc, dziś dzień PW, więc humor od razu lepszy
A Dziekuje :) Obym wytrzymała do końca. :)
AnkaCygnaka - twarda sztuka z Ciebie :D trzymam kciuki !!
dukam, dukam - już się nie mogę doczekać III fazy :) zrobiłam sernik i wyszedł super :) tylko mało słodki...
Ja walczę o 50 % spadku zakładanej wagi - to by był pierwszy sukces tej diety...
Miałam duuuuuże zastoje, które mam nadzieję minęły.
Postawiłam sobie 5 celów w sumie, jak któryś osiągnę to nie omieszkam się pochwalić. :)

Ktoś jeszcze duka czy reszta złamana ?
no u mnie właśnie efektów na wadze brak, dziś ostatni 7 dzień I fazy, nie wiem czemu nie spada waga, ale brzuch mam mniejszy i to też jest ważne, generalnie kilka deko mniej po 6 dniach
a i jeszcze ratuje mnie nutelka, bo ja z tych co kochają słodycze
Co tu taka cisza:-) U mnie dziś 3 tygodnie mijają i mam 3,8kg mniej:-) Nikt nie zauważył:-( ale ja i tak mam dużą satysfakcję i czekam na dalsze efekty:-) A ja u Was?
chleb piecze się samemu w piekarniku, jutro podam przepis, ale wiadomo otręby to główny składnik

chyba sie skuszę na nutelkę, ja używam kakao odtłuszczone Wedla, piję codziennie kakao z łyżeczki ze słodzikiem, wcześniej piłam normalne z cukrem i teraz ciężko mi się odzwyczaić
:)

Lalka skąd masz ten chleb ???
jak kiedys mowilam nie popieram diet stricte, ale baaardzo popieram robienie samemu jedzenia wszelakiego ! tez sama robię kremy do kanapek, snakuje pysznie, do tego satysfakcja i wiesz co jesz ;)
nutelkę zrobioną samemu można już w fazie uderzeniowej!
polecam wg przepisu:
http://dukan.blox.pl/2010/03/Czekoladowy-krem.html (ja użyłam philadelphia super light ;P)
robiłam i wychodzi super - trzeba mieć kakao odtłuszczona, które zawiera 10-12% tłuszczu - moim zdaniem to i tak dużo ;P ale mówię Wam, jest pyszne!
i ja sie witam , u mnie chorobsko(zapalenie ucha srodkoego i antybiotyk) do tego przyszla@ i mam mega ciezki dzien, ale walcze dzielnie , waga stoi w miejscu ale jak tylko zniknie z pola widzenia @ wchodze na wage
ja dziewczyny do Waas od jutra wracam,jakos sie złamałami teraz załuje ale od jutra pełna mobilizacja :P
a i bardzo mi dziś pomógł chleb dukanowy, dzięki temu nie czuję mocno dziś diety
na anginę pomaga też płukanie gardła solą, pół łyżeczki ciepłej wody na szklankę wody, tylko to nie jest przyjemne niestety

a która to faza, że można nutelkę?? Boże jak mi się zachciało nutelkę......
Dzięki za wsparcie. Mam w gardle stado górników :)

Psikam tantum verde i faktycznie pomaga. :D

Idę robić kolację i będę oglądała ugotowanych z talerzem w ręku bo bez się nie da :P
ja mam minus 4kg, po miesiacu, choc nastepny musze juz wiecej schudnac, u mnie po ciuchach widac....a tak to nic, brzuch jest olbrzymi niestety, ale czasu brak na cwiczenia...
Ja dziś też akurat ważyłam się na podsumowanie miesiąca diety,wczoraj też skończyłam piąty dzień warzywny i jestem bardzo zadowlona:) Przez miesiac schudłam 8kg i w sumie po ciuchach to nie widzę różnicy jeszcze,jedynie po kurtce zrobiła się ciut luźniejsza,ale po nogach widzę,że zeszczuplały i mam smuklejsza szyję i "dziurki" po bokach:)
Postawiłam sobie na cel za miesiąc minus 5kg,to tak żeby była niespodzianka na dzień kobiet:)
Anka trzymaj się z tą anginą raz w życiu miałam i pomógł najbardziej tantum werde do psikania.Teraz też jestem przeziębiona i już 4 dzień leżę,akurat teraz kiedy mam kilka dni wolnego musze być chora.
Na piątek szykuje się wizyta towarzyska imieninowa:) wszyscy będa zajadać ciacho a przyniosę sobie nutelkę:)
ja drugi dzien, na razie bez żadnych efektów
ale się nie poddaję :)
Aniu, zycze zdrowia
Do uderzeniówki. I od początku. Ja 3 dzień i1,4 kg w dól.
Z przepisów korzystam tu:
http://forum.dieta-dukan.pl/viewforum.php?f=4
do góry