Widok

Dukan 2012

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś jeszcze duka ?
Grupa wsparcia i wymiany informacji pilnie potrzebna :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupiłam w waitrose, do dostania też w polskich sklepach :)
http://www.waitrose.com/shop/ProductView-10222-10001-101285-Mornflake+oatbran tylko, że one są już mielone
http://www.waitrose.com/shop/ProductView-10222-10001-78638-Waitrose+Cook%27s+Ingredients+cornflour
marchew, dzieki ;-)
no i się zważyłam... w sumie -4,5 kg :) dziewczyny, a jak u Was? chwalcie się :)
Ja też się zważyłam, po tygodniu 2,4 kg mniej:-) Ale cały tydzień na samym protalu i to raczej głodówka. Np wczoraj (wstałam o 5 do pracy) jajko i plaster chudej wędliny i około 14,00 pół serka wiejskiego light do tego dwie kawy i kilka herbat bez cukru. Boję się, że jak będę więcej jadła to nie będę chudła i szybko się zniechęcę a po prostu muszę schudnąć bo nigdy tyle nie ważyłam-dramat.
Właśnie mam w piekarniku pieczeń z jajkiem:-) dziewczyny a można jeść śledzia w occie. Kupiłam takie z lidla bismarck i jest napisane, że słodzone substancją słodzącą sacharynian sodu
Kolorowanka jezeli trzymasz sie produktow z listy mozesz jesc do woli ile chcesz o ktorej chcesz, ja jem kiedy czuje glod nawet zdaza mi sie o 23 ze wciagne kabanosa i chudne, nie mozesz sie glodzic
Dziś już zjadłam znacznie więcej ale wszystko z listy dozwolonej i obiecuję sobie, że zważę się nie szybciej niż za tydzień:-)
dziewczyny a zjakich stron korzystacie? ja z tej
http://www.forum.dietaproteinowa.eu/forum/4-nasze-rezultaty/
jestem tez na forum tam i mozna sie zmotywowac jak poczyta sie innych dzienniczki
Co tu taka cisza? Jak Wam idzie?
U mnie bardzo słabo, więc nie ma się czym chwalić...
Ja zrobiłam sobie dziś 3 Bita na "pożegnanie" i pochłonęłam całą blachę:/
Od jutra planuję Dukanka:)
Ja na jutro już mieszankę warzyw ugotowałam do obiadu :-)
ja dzisiaj sie zlamalam i zjadlam maly kawalek drozdzowki ale nie moglam sie powstrzymac, tak pachniala i ta kruszonka, na szczescie sie opanowalam i zjadlam tylko jeden kawaleczek
mi przybylo plus 1 kg, ale tez lalamalam sie, te4raz jestem na p plus w az do pt...wiec raczej nie schudne hihi
dzien dobry
ale tutaj cisza , wszystkie jeszcze spia?
ja dzisiaj juz grzeczna jestem , na wage nie wchodze bo sie boje;-)))))
Ja dziś po pierwszym dniu z warzywami, po 7 proteinowych, pycha brokułki i kalafior:-)
Na razie super się czuję na tej diecie, zjadam obiad w pracy około 12,00 i już nie jestem głodna do rana.
Najbardziej obawiam się rodzinnych imprez typu urodziny, imienicy a zapowiada mi się teraz kilka. Nie chcę nikomu mówić, że jestem na diecie bo jak mi nie wyjdzie to będzie mi głupio, zwłaszcza, że cała rodzina gada jak przytyłam
Ja dziś pierwszy dzień; pamiętam, że pierwsze 3 dni są najgorsze...
Byłam w sklepie i wszystkie słodycze, batoniki, drożdżóweczki, czekoladki do mnie wołały...
ja siedzę w kuchni i piekę sernik, zrobiłam już lody, jeszcze tylko krem czekoladowy i smakija i mogę dalej się odchudzać ;P
ja niestety nie dojadłam wszystkich smakołyków przed dietą i do mnie to wszystko w kuchni woła ;P
do góry