Widok
Hej dziewczyny...Tak sobie czytam ten wątek i chyba się skuszę znowu na dukana. Dietkowałam na dukanie już kiedyś, ale niestety po 2 dniu fazy uderzeniowej musiałam przestać, bo mnie straszne choróbsko dopadło. A później już nie wróciłam...niestety. No i generalnie przez ten czas uhodowałam ładnych parę kilo. Chyba zacznę od poniedziałku, bo jutro mam urodziny, no więc same wiecie.
A i jakby mogła się odezwać jakaś dziewczyna, która ma ksiązkę do przesłania na maila to poproszę. Podam później adres. Dzięki i pozdrawiam..
A i jakby mogła się odezwać jakaś dziewczyna, która ma ksiązkę do przesłania na maila to poproszę. Podam później adres. Dzięki i pozdrawiam..
mi sie strasznie chcialo pic....
w lidlu sa energetyki bez cukru - bardzo tanie, jak ktos lubi ;)
i jest kawa mrozona bez cukru tez pyszna.
ja sie opychalam tatarem wolowym i z lososia - mniam...
i makrela wedzona, ryby mozna i nawet lepsze to niz kurczak nafaszerowany hormonami...
zamiast kury lepszy indyk - tak jak ktoras z Was napisala...
mi na tej diecie znikl cellulit i skore mialam ladna...
no i mozna jesc ile sie chce - to jest super, a waga leci i tak w dol :)
w lidlu sa energetyki bez cukru - bardzo tanie, jak ktos lubi ;)
i jest kawa mrozona bez cukru tez pyszna.
ja sie opychalam tatarem wolowym i z lososia - mniam...
i makrela wedzona, ryby mozna i nawet lepsze to niz kurczak nafaszerowany hormonami...
zamiast kury lepszy indyk - tak jak ktoras z Was napisala...
mi na tej diecie znikl cellulit i skore mialam ladna...
no i mozna jesc ile sie chce - to jest super, a waga leci i tak w dol :)
ale mi brakuje dukana :) szybsze były efekty i rzeczywiście tak jak któraś pisała wyżej można było najeść sie na noc a ja akurat przeważnie pracowałam na nocki to było dla mnie super. Teraz karmie i jestem na montignacu ale trzeba pilnowac odstępów między posilkami nie podjadać itp. ;/ na razie od 5 stycznia mam 5 kg na minusie
nie przesadzajcie dziewczyny z kurczakiem bo to syf jest lepiej czasem zamienic na udziec lub pierś z indyka no i ryby
nie przesadzajcie dziewczyny z kurczakiem bo to syf jest lepiej czasem zamienic na udziec lub pierś z indyka no i ryby
Kolorowanka nie powinnaś się głodzić na tej diecie.
Jedna z rzeczy, która mi się podoba na tej diecie jest ta ze o 23 najadlam sie jak stado wojska a rano i tak 300 g mniej.
Jak komuś brakuje motywacji to niech poczyta to:
http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=102&t=6833
Jedna z rzeczy, która mi się podoba na tej diecie jest ta ze o 23 najadlam sie jak stado wojska a rano i tak 300 g mniej.
Jak komuś brakuje motywacji to niech poczyta to:
http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=102&t=6833
dzien dobry
witam sie z kawka , ja juz po sniadanku, teraz mysle co na obiad, maz ma fasolke po bretonsku a dla mnie chyba bedzie rybka z foli
a jak u was? ja w nocy obudzilam sie glodna, probowalam zapic to woda ale mlody w nocy byl marudny i z katarem wiec budzilam sie co chwile tylko nie wiem czy z powodu Szymka czy z glodu))))
witam sie z kawka , ja juz po sniadanku, teraz mysle co na obiad, maz ma fasolke po bretonsku a dla mnie chyba bedzie rybka z foli
a jak u was? ja w nocy obudzilam sie glodna, probowalam zapic to woda ale mlody w nocy byl marudny i z katarem wiec budzilam sie co chwile tylko nie wiem czy z powodu Szymka czy z glodu))))