Widok

Dukan 2012

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś jeszcze duka ?
Grupa wsparcia i wymiany informacji pilnie potrzebna :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za wsparcie. Mam w gardle stado górników :)

Psikam tantum verde i faktycznie pomaga. :D

Idę robić kolację i będę oglądała ugotowanych z talerzem w ręku bo bez się nie da :P
na anginę pomaga też płukanie gardła solą, pół łyżeczki ciepłej wody na szklankę wody, tylko to nie jest przyjemne niestety

a która to faza, że można nutelkę?? Boże jak mi się zachciało nutelkę......
a i bardzo mi dziś pomógł chleb dukanowy, dzięki temu nie czuję mocno dziś diety
ja dziewczyny do Waas od jutra wracam,jakos sie złamałami teraz załuje ale od jutra pełna mobilizacja :P
i ja sie witam , u mnie chorobsko(zapalenie ucha srodkoego i antybiotyk) do tego przyszla@ i mam mega ciezki dzien, ale walcze dzielnie , waga stoi w miejscu ale jak tylko zniknie z pola widzenia @ wchodze na wage
nutelkę zrobioną samemu można już w fazie uderzeniowej!
polecam wg przepisu:
http://dukan.blox.pl/2010/03/Czekoladowy-krem.html (ja użyłam philadelphia super light ;P)
robiłam i wychodzi super - trzeba mieć kakao odtłuszczona, które zawiera 10-12% tłuszczu - moim zdaniem to i tak dużo ;P ale mówię Wam, jest pyszne!
jak kiedys mowilam nie popieram diet stricte, ale baaardzo popieram robienie samemu jedzenia wszelakiego ! tez sama robię kremy do kanapek, snakuje pysznie, do tego satysfakcja i wiesz co jesz ;)
:)

Lalka skąd masz ten chleb ???
chleb piecze się samemu w piekarniku, jutro podam przepis, ale wiadomo otręby to główny składnik

chyba sie skuszę na nutelkę, ja używam kakao odtłuszczone Wedla, piję codziennie kakao z łyżeczki ze słodzikiem, wcześniej piłam normalne z cukrem i teraz ciężko mi się odzwyczaić
Co tu taka cisza:-) U mnie dziś 3 tygodnie mijają i mam 3,8kg mniej:-) Nikt nie zauważył:-( ale ja i tak mam dużą satysfakcję i czekam na dalsze efekty:-) A ja u Was?
no u mnie właśnie efektów na wadze brak, dziś ostatni 7 dzień I fazy, nie wiem czemu nie spada waga, ale brzuch mam mniejszy i to też jest ważne, generalnie kilka deko mniej po 6 dniach
a i jeszcze ratuje mnie nutelka, bo ja z tych co kochają słodycze
Ja walczę o 50 % spadku zakładanej wagi - to by był pierwszy sukces tej diety...
Miałam duuuuuże zastoje, które mam nadzieję minęły.
Postawiłam sobie 5 celów w sumie, jak któryś osiągnę to nie omieszkam się pochwalić. :)

Ktoś jeszcze duka czy reszta złamana ?
dukam, dukam - już się nie mogę doczekać III fazy :) zrobiłam sernik i wyszedł super :) tylko mało słodki...
AnkaCygnaka - twarda sztuka z Ciebie :D trzymam kciuki !!
A Dziekuje :) Obym wytrzymała do końca. :)
ja też dukam, tylko cały czas nie spadam na wadze
zobaczymy za miesiąc, dziś dzień PW, więc humor od razu lepszy
a ja wreszcie sie pozbylam meza który wkółko demotywował i dzisiaj gdrzecznie wracam na normalny tor :D ja stawiam za cel jakies 9/10 kg :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
:) Zastanawiam się jak to będzie z tłustym czwartkiem... :)
hehe u mnie na szczescie przejdzie bo nie przepadam za paczkami :)
paula2411 - jak to pozbyłaś się męża ;>
ale ja dzisiaj nagrzeszyłam w pracy... ale chyba gdybym nie zjadła tych wszystkich słodkości - to chyba nie przeżyłabym zmiany ;P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

catering w przedszkolu (66 odpowiedzi)

Kochani , Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci. Moja...

do góry