Widok
Duże problemy ze wzwodem
Witam. Od jakiegoś czasu mam duże problemy ze wzwodem. Nie wiem co się dzieje ale od około dwóch miesięcy nie jestem w stanie tego zrobić. Szczególnie w prezerwatywie. Wydaje mi się,ze jest to wynik stresu ponieważ zmieniłem pracę na inną Bo co innego? Zdrowo się odżywiam, staram się uprawiać sport.Czy są jakieś metody na to aby to odwrócić?
Może stres? Często stres moze powodować takie problemy. Polecam zainteresować się metodami na relaksację .Czesto pomagają. Ewentualnie jeśli nie chcesz wybrać się do lekarza to proponuję przetestować jakieś ziołowe środki na wzwód.
Skuteczny jest na przykład Cum on. Bezpieczny środek, z atestem. Nie zamawiaj natomiast produktów niewiadomego pochodzenia na przykład na allegro.
Skuteczny jest na przykład Cum on. Bezpieczny środek, z atestem. Nie zamawiaj natomiast produktów niewiadomego pochodzenia na przykład na allegro.
No cóż, nie za bardzo się da bez gumki ponieważ żona nie jest w stanie brać tabletek w chwili obecnej a na dziecko na pewno nie jesteśmy gotowi. Dzięki za odpowiedzi. Raz kozie śmierć i przetestuję ten środek, troche nie chce mi sie wierzyć,że tabletki mogą tak dobrze podziałać ale może akurat będą ok.