Widok
więc kochane .. tam do wyboru sa dwie zastawy biel i ecry.. wybrała ecry ....i stoły biały obrus i ecry serwetki.. i teraz znalzałam w jakiejś gazetce super kokardy tiulowe na krzesła a że sala jest w ciemnej kolrytyce to się rozjaśni.. więc krzesełka będe miała z tymi kokardkami a te słupy chce delikatnie otoczyć tiulem.. a na tiulu dać "takie do kwiatów zielone"cholera nie wiem jak się to nazywa.. i w tą zieleń gdzie niegdzie różyczka.... na stołach będą bukiety z róż, gerberów i tulipanów.. (czerwień) podobne do mojego bukietu.. i złote świeczniki... które są w magnacie...a są przecudne.. a nad salą do tańczenia 4 girlandy z balonów 2 złote 2 białe.... (ale kolor może jeszcze się zmienic;-))... mam nadziję, że już nic mi się nie zmieni...
to super że jednak są jakieś plusy.....bo miejsce jest super, ale sama w handlu pracuję i u mnie takie zachowanie byłoby niedopuszczalne, klient nasz pan... ;-) i trzeba być miłym i z uśmiechem na 5 . Ale pojedziemy tam sami i ocenimy babola to dam wam znać jakie wywarła na mnie wrażenie :-) POZDRAWIAM I DZIĘKUJE ZA INFO!!!
dziewczyny... ja robię tam wesele 14 lipca 2007 i babka fakt ma trochę "przybity" wyraz twarzy..ale chyba po prostu taka jest..za to ojca ma przemiłego;-) ale nie ma się czego obawaić ja spotkałam się z nią kilka razy udzieliła mi wyczerpujących odpowiedzi... a jak raz zaczeła się fochowac to powiedziałam, że to ona jest dla mnie a nie ja dla niej ..to my płacimy i my wymagamy.. i nie mam żadnych uwag jesli o nią chodzi jak się umawiam to jest zawsze przygotowana a czasami mam wymyslone pytania i jakos zawsze uzyskam odpowiedzi... a naprawdę jak dla mnie mijsce jest super...
a jeśli chodzi o imprezy "poza weselne" typu sylwester.. to fakt podobno jest zawsze więcej ludzi niż może wejśc.. ale wesele to nie sylwester.. wesele jest robione pod Nas a sylwester pod masówkę.. zresztą np. ja byłam na weselach w oleńce w tuchomku i zawsze super extra.. a przeszłam tam już kilka wesel.. w tym roku poszłam tam na sylwestra.. i też pozostawiało wiele do życzenia.. jedzenie niedobre.. zimne... a wesela zawsze były super.. więc nie ma co porównywać imprez sylwestrowych do wesel.. a jeszcze dodam, że w magnacie moja znajoma robi imprezy integracyjne i zawsze sobie chwali..
a jeśli chodzi o imprezy "poza weselne" typu sylwester.. to fakt podobno jest zawsze więcej ludzi niż może wejśc.. ale wesele to nie sylwester.. wesele jest robione pod Nas a sylwester pod masówkę.. zresztą np. ja byłam na weselach w oleńce w tuchomku i zawsze super extra.. a przeszłam tam już kilka wesel.. w tym roku poszłam tam na sylwestra.. i też pozostawiało wiele do życzenia.. jedzenie niedobre.. zimne... a wesela zawsze były super.. więc nie ma co porównywać imprez sylwestrowych do wesel.. a jeszcze dodam, że w magnacie moja znajoma robi imprezy integracyjne i zawsze sobie chwali..
Witajcie odświeżam wątek...mój kolega robił tam wesele w zeszłym roku i wszystko prawie super ,właścicielka to ma chyba humory bo z tego co mówił to lekko psychiczna jest..to może zależy od tego jakie wesele robisz -im wieksze tym milsza.... No ja się zastanawiam nad tym miejscem bo jest sliczne , ale przeraża mnie właścicielka, bo z tego co pamiętam to kolega po każdym powrocie z rozmowy z nia miał coraz wiekszego nerwa a tu chodzi żeby całe przygotowania były miło wspominane. Sama nie wiem może coś się zmieniło od tamtej pory?????????????????????