Widok
Magnat jest piękny:) Tez byłam tam na weselu :)
Bardzo fajny jest też lokal MACIEJKA W koleczkowie :)
http://www.maciejka.agro.pl/
Bardzo fajny jest też lokal MACIEJKA W koleczkowie :)
http://www.maciejka.agro.pl/
Dziękuję :). Ja miałam stoły ustawione w literkę c i jeden okrągły dla dzieci. A sala jest tak piękna że nie trzeba za dużo stroić, ja miałam na stołach zieloną organzę i trochę piórek białych i pomarańczowych, małe stroiki kwiatowe utrzymane w tych kolorach i balony przy scenie biało zielone i tyle. Pięknie wyglądało. Pozdrawiam.
BARDZO SERDECZNIE I GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!!! My mieliśmy wesele w Magnacie 19.11.2011. i tak samo nigdzie indziej nie zrobilibyśmy. Też mieliśmy na nowej sali, goście byli zachwyceni, my także. Jedzenie było super, tak pyszne i przede wszystkim świeżutkie. Oprawa naprawdę super. Obsługa tak sprawna i miła, że praktycznie nie zauważalna. Dziewczyny bardzo miłe i pomocne, naprawdę zero problemu. Nawet ochrona, Pan Wiesiu wszystko pomógł nam ponosić w przeddzień i był niezwykle pomocny. Z Panią Luizą też nigdy nie mieliśmy najmniejszego problemu. Gorąco polecam, cena przystępna, obsługa wzorowa. Pokoje czyściutkie, cieplutkie i przyjemne. DUŻO JESZCZE MOGŁABYM PISAĆ, SAME SUPERLATYWY.
miałam tam wesele w czerwcu i gdybym miała jeszcze raz wybierać salę, to nie wahając się wybrałabym tak samo! Jestem bardzo zadowolona, sala przepiękna!!! (ta nowa) Jedzenie bardzo dobre, obsługa bez zarzutu!
Nie mam żadnych zastrzeżeń!!!!
I serdecznie polecam! Zwłaszcza tę nową salę:) Bo naprawdę robi wrażenie:)
Nie mam żadnych zastrzeżeń!!!!
I serdecznie polecam! Zwłaszcza tę nową salę:) Bo naprawdę robi wrażenie:)
Ja byłam na dwóch weselach i mogę powiedzieć że było naprawdę fajnie! Sala piękna a to wyjście na dwór - drewniana wiata z ławeczkami - rewelacja! Jedzenie bardzo dobre, obsługa szybko się uwijała, tort o północy pyszny, a mięsko płonące - lepszego nigdzie nie jadłam. Jedyna rzecz na minus to ilość jeżeli zdecydujesz się na poprawiny może dokup jakieś dodatkowe jedzonko.
Byłam tam gościem więc moge wypowiedzieć się jedynie od tej drugiej strony. Są pozytywne opinie na forum a jednak na weselu na którym byłam było beznadziejnie, beznadziejna obsługa, brudne naczynia, para młoda musiała się prosić o donoszenie szklanek itp, co do jedzenia może nie byłoby najgorsze, ale nie było podawane na gorąca, to co gorące być powinno - było letnie, niektóre mięsa gumowe. Osobiście nie polecam.