Widok

Dworek Admirał Sopot-opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny!
Czy któraś z Was słyszała jakies opinie na temat wesel organizowanych w tym miejscu?
Będę wdzięczna za jakiekolwiek wypowiedzi.
Pozdrawiam,
Ania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam tam na przyjęciu urodzinowym i wszystko było rewelacyjne: obsługa, jedzenie, wygląd miejsca - polecam w 100%. Wszystko pięknie podane, udekorowane i smaczne - także ciasta :)

up
drogo, bardzo drogo, jedzenie ok, bardzo ładny wystrój w środku i na zawnątrz
maritiki@op.pl
Czy miałaś tam urządzane wesele??
Mój brat tam miał wesele, tyle kasy co nadprogramowo wydał to szok!!! Ja miałam w Cristalu, jestem zadowolona
maritiki@op.pl
Dzięki za info.
Jeśli możesz to napisz mi proszę choć orientacyjnie jaki był koszt na osobę. Będę wdzięczna. Mam tylko nadzieję, że z wrażenia z krzesła nie spadnę :-)
Wiesz, to na pewno zależy też od liczby osób i od menu. Wiem, że na pewno alkohol jest przerażająco drogi i musi być tylko "admirałowy" bo innego nie można. U mojego brata to wyszło ok. 300zł/os. Ale fakt też że nasi to wypić potrafią! :) A! i kelnerzy jacyś tacy niedorobieni..... Niby chcieli być szarmanccy i usłużni ale coś im nie wychodziło.
maritiki@op.pl
Weszłam na ich stronkę... nie wiem jak wspaniałe muszą być ich pierogi skoro kosztują 25-28 zł (pytanie ile ich jest na talerzu, pewnie kilka). Często jadamy w różnych knajpach, a ja lubię pierogi i najdroższe jadłam z cielęciną za 18 z w Below. A np w Gołębiewskim w Mikołajkach podali mi na wielkim talerzu 5 pierogów hehehe ale ceny nie pamiętam.
Ja oceniam cennik restauracji po pierogach ;)
Więc ta cena za wesele 300zl/os nie wygląda na przesadzoną...

No ja na załe szczeście nie raobię tam pełnego wesaela tylko takie małe przyjęcie dla 30 osób. No jest dosyć drogo, ale nie wyobrażam sobie, żebym płaciła po 300 zł za osobę, za te kilka godzin. W krótce jadę tam ustalac menu, to sie wszystkiego dokłądnie dowiem, bo samo to miejsce jest na prawdę śliczne
byliśmy na Sylwestra.Jedzonko wyśmienite,obsługa super,ale zabawa tylko do 4.00 i muzyka okropna.Pierwszy taki nieudany sylwester.Restauracja musi poszukać lepszego DJ i zespołu
halo czesc!
no to sie troszke zdziwilam..robimy tam wesele
ale nie wiedzialam,ze alkohol tylko admiralowy..
musze tam dzwonic zaraz!
a kiedy robicie tam wesele??
we wrzesniu
no ja 21 czerwca, więc już niedługo.....
no ale ustalas wszystko juz...?
ja z tego co pamietam ustalam, ze alkohol kupujemy sami...
teraz juz sama nie wiem, napisalam maila z prosba o porpozycje menu
sluchaj ale ty wynajmujesz cale lokum, czy tylko dol?
Nie, nie ustalalismy jeszcze wszytkiego, zrobimy to w ciągu najbliższych dni. Powiem szczerze, że przy takiej liczbie osób, którą My zaprosiliśmy (30) nie jest dla mnie istotna cena, ale wszystko ma swoje granice i ni zgodzę sie, aby na przyjęciu trwającym 5 godzin skasowano mnie po 300 zł za osobę. My mamy to przyjęcie w sali hortensjowej i nie wynajmujemy całego lokalu na własność
wiesz co, mój nr gg to 303934 jeśli możesz to pogadajmy przez gg
up
może któraś z wam zna ma jeszcze jakieś opinie??
Kidyś pracowałam tam na weselu (jako fotograf), para młoda miała wówczas wesela w dolnej sali... hmmm... jak zwał, tak zwal, był to garaż. Niski sufit, brak okien, duszno, a czesc sali za mlodymi odgrodzona jakas zaslona materialowa na... magazyn. Dworek ładny i może inaczej wyglada wesela/ obiad na gorze (zreszta wtedy oprocz ich wesela w garazu, było tez drugie wesele na gorze). Z powodu marnych marunkow i nieprzyjemnej atmosfery tego pomieszczenia (no i beznadziejnego DJ) większość gości stała na zewnąrz (siedziala na murku od garazu :P) W ktoryms momencie obsuga wyniosla im tez stoliki) Kelnarzy jka już ktoś powiedział starają się dobrze wypaść, ale na jedzenie trzeba było długo czekać i byli troche zdezorganizowani- cięzko było się czegoś doprosić od nich, niewiedzieli gdzie co jest itp. Dworek ładny, okolica ładna, do plaży blisko, ale sala jest beznadziejna, z gorszą sie chyba nie spotkałam! ODRADZAM!
dziękuję za odpowiedZ. Teżnam proponowano tą salę dolną, ale nie chcilismy mieć przyjęcia w jak to słusznie nazwałaś "garażu". My mamy obiadek w sali hortensjowej (tej głównej) w niedzielę jade ustalać menu :-)
up
halo halo!
i jak tam, jakies opinie nowe o dworku?
190 zł za obiad weselny (bez alkoholu i cias) uważam, że to jednak i tak drogo, za niespełna 5 godzinne przyjęcie.... Jeśli chodzi o alkohol, to rzeczywiście tylko "admirałowy" w na prawdę wygurowanych cenach.....
Kilaaaa, a kiedy macie tam Wesele?? Wy już też wszystko ustaliliście? My obiad mamy tam 21 czerwca
my dopiero we wrzesniu,ale robimy wieksza impreze, normalne wesele
no to czekam na Twoja relacje
miejsce jest urokliwe..no i za to placimy;)
no dokładnie.... Tylko ceny alkoholu na prawdę powalające, ni żartuję, np butelka 0,7 Finlandia 160 zł....
no sporo to 190 zl, my zarezerwowaliśmy salkę bankietową "w ogrodach" w Gdyni. Nie wspominałam, że to obiad weselny, więc za samo jedzenie będzie ok 50zł, dodatkowo tort (mama się uparła) i pewnie pójdzie butelka wina, bo goście to sami kierowcy. jestem ciekawa czy cena pójdzie w górę jak się przyznamy że to obiad po ślubie :D

No u Nas to też właśnie obiad weselny. Nam zalezało na oprawie, więc liczyliśmy się z kosztami, no ale to jednak dużo.... 190 zł+ (wino 110 zł za but, wódka jak wyżej, wino musujące 60 zł za but) no i xciasta własne...
up
up
cześć:)
a jakie tam sa ceny?
ile za osobę?

up
My za obiad weselny płaciliśmy 190 zł za osobę bez alkoholu (but Finlandii 0,7 100 zł, but wina 100 zł, wino musujące 60 zł) i bez ciast.
ma ktos swieze opinie z tego miejsca?
moze jednak znajdzie sie ktos kto tam ostatnio robil wesele?
miejsce super , ale ceny . . . masakrycznie drogo ;/
do góry