Widok
no sporo to 190 zl, my zarezerwowaliśmy salkę bankietową "w ogrodach" w Gdyni. Nie wspominałam, że to obiad weselny, więc za samo jedzenie będzie ok 50zł, dodatkowo tort (mama się uparła) i pewnie pójdzie butelka wina, bo goście to sami kierowcy. jestem ciekawa czy cena pójdzie w górę jak się przyznamy że to obiad po ślubie :D
Kidyś pracowałam tam na weselu (jako fotograf), para młoda miała wówczas wesela w dolnej sali... hmmm... jak zwał, tak zwal, był to garaż. Niski sufit, brak okien, duszno, a czesc sali za mlodymi odgrodzona jakas zaslona materialowa na... magazyn. Dworek ładny i może inaczej wyglada wesela/ obiad na gorze (zreszta wtedy oprocz ich wesela w garazu, było tez drugie wesele na gorze). Z powodu marnych marunkow i nieprzyjemnej atmosfery tego pomieszczenia (no i beznadziejnego DJ) większość gości stała na zewnąrz (siedziala na murku od garazu :P) W ktoryms momencie obsuga wyniosla im tez stoliki) Kelnarzy jka już ktoś powiedział starają się dobrze wypaść, ale na jedzenie trzeba było długo czekać i byli troche zdezorganizowani- cięzko było się czegoś doprosić od nich, niewiedzieli gdzie co jest itp. Dworek ładny, okolica ładna, do plaży blisko, ale sala jest beznadziejna, z gorszą sie chyba nie spotkałam! ODRADZAM!