Widok
a propos novello, pamiętajcie,że teraz już się nie da dojechać normalnie tylko dookoła, a na tym rondzie z drugiej strony lotniska się niezłe korki tworzą. Staliśmy dzisiaj 30 min, nie wspominając,że trasa dłuższa. Jestem zła jak nie wiem. Mieszkam w baninie, więc poprostu zwracam uwagę jak będziecie w dniu ślubu jechać. Z gdyni to 20 można jeszcze. Z gdańska to się teraz niefajnie jeździ. Tak tylko jakby ktoś tam dawno nie był to od soboty niestety taka nam się "ładna" droga zrobiła
Witam Dziewczyny, postanowiłam odświeżyć trochę ten wątek, bo mnie bardzo interesuje ;) Jak tam Wasze przygotowania do wesela? Frycia, Ty masz najszybciej, więc powinnaś mieć już wszystko załatwione. Ostatnio przeczytałam na stronie Novello, że maja jakieś nowe klimatyzowane domki campingowe. Wiecie coś o tym?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
uuu kochana :)
mnie to nie pytaj bo ja wszystko na ostatnią chwilę robię.
Nie mam kamerzysty, auta, poradnictwa rodzinnego, stroju dla męża no i nawet sukni dla siebie też nie.. choć zamówiona.. to ciągle czekam bo przez te wulkany i pyły przesyłka się opóźnia.
Do końca tego miesiąca musimy tam pojechać, dogadać wszystkie szczegóły i zapłacić.
O domki pytałam się kilka miesięcy temu to mi kierowniczka powiedziała, że nie mam w ogóle brać ich pod uwagę. Więc wynajęłam wszystkie pokoje hotelowe jakie mieli.
mnie to nie pytaj bo ja wszystko na ostatnią chwilę robię.
Nie mam kamerzysty, auta, poradnictwa rodzinnego, stroju dla męża no i nawet sukni dla siebie też nie.. choć zamówiona.. to ciągle czekam bo przez te wulkany i pyły przesyłka się opóźnia.
Do końca tego miesiąca musimy tam pojechać, dogadać wszystkie szczegóły i zapłacić.
O domki pytałam się kilka miesięcy temu to mi kierowniczka powiedziała, że nie mam w ogóle brać ich pod uwagę. Więc wynajęłam wszystkie pokoje hotelowe jakie mieli.
No to ciekawe co z tymi domkami bedzie. My tez mamy zarezerwowany cały hotel na przyszły rok, ale i tak brakuje nam kilku miejsc, także domki bardzo pożądane. Powiem Wam, że trochę się martwię o to nasze Novello, bo z tego co tak obserwuje na forum to malutko osób planuje tam wesele.
A Tobie Frycia życzę powodzenia w załatwianiu ostateczności ;) na pewno zdążysz
A Tobie Frycia życzę powodzenia w załatwianiu ostateczności ;) na pewno zdążysz
Dziękujemy Ci bardzo. No ja co do tych zasłyszanych opini podchodzę z dystansem. I tak jak Frycia mówi menu będziemy ustalać sami. No ale jak na razie to nie martwie się tym. Najbardziej boję sie, ze obok mnie będzie jeszcze kilka wesel, a bardzo bym tego nie chciała, bo to zawsze wspólny ogród i takie tam. Jeszcze jedna kwestia mnie martwi, a mianowicie remontu i tej rzekomej rozbudowy. Boję się, że będzie brudno i masę jakiegoś sprzętu budowniczego ;(
No my też mamy wszystkie pokoje zarezerwowane, ale to nie oznacza, że na sali obok nie może byc innego wesela. A jeśli mówie o remontach to chodzi mi o rozbudowę tego dworku. Oni chca tam w tyle postawić taką wiatę drewnianą, czy coś w tym stylu. W każdym razie ma być tam sala mogąca pomieścić ok.500 osób
Jeszcze nie podpisaliśmy ale mamy rezerwację, kobietka mówiła że to jest ich stanardowy wystrój żywe białe kwiaty pięknie ulożone bukiety w wazonach, świece, serduszka, wszystko było dopracowane każdy detal np. serwetki (delikatna zieleń z złotymi zdobieniami). Pomimo że zieleń nie jest moim ulubionym kolorem to na sali pasował idealnie.